Razendsnel voorstel

‘Beste vakman van 2020’

Volledige zelfproductie

Home » Interieur op maat Sint-Niklaas

Interieur op maat uit Sint-Niklaas

Als u interieur op maat aanvraagt bij de beste vakmensen van Sint-Niklaas, kiest u gegarandeerd voor een fantastisch interieureindproduct. Carl Stuer Interieur vervaardigt voor u een prachtig interieur van hoogstaand niveau. Als u besluit uw interieur op maat te laten maken in onze werkplaats in Sint-Niklaas, dan kunt u een fraai interieur verwachten, waar u in uw woning of bedrijfspand iedere dag opnieuw van geniet.

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden!

Geniet van ons vakmanschap voor een interieur op maat in Sint-Niklaas

Ziet u die riante keukentafel al staan bij u thuis? Droomt u al tijden van de ideale interieuroplossing, waarmee u de muur van uw woonkamer mooi afwerkt? Bijna alle interieurideeën die u kunt bedenken worden ontwikkeld in onze werkplaats. Door de toepassing van de modernste interieurbewerkingstechnieken, weten wij op precieze wijze eindproducten te vervaardigen. Zo passen wij lasermetingen toe, waarmee we de perfecte verhoudingen voor uw interieur kunnen bepalen. Daarnaast passen wij lakwerk toe op het door u gekozen materiaal of voegen wij indien gewenst een laag houtfineer toe. Door onze kundige werkwijze slagen wij erin onze klanten gelukkig te maken, bijvoorbeeld met de meubels op maat die we leveren. Bekijk voor een overzicht onze projectengalerij.

Kies voor een interieur van de hoogste kwaliteit

Het allermooiste interieur op maat wordt vervaardigd in onze werkplaats in Sint-Niklaas. Neem vandaag nog contact met ons op en wordt eigenaar van een interieureindproduct van hoogstaande kwaliteit. Ons bedrijf biedt u ook kwaliteitskeukens aan en fraaie kasten. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0476 84 70 35 of door een e-mail te sturen naar info@csiinterieur.be.       

CARL STUER INTERIEUR BVBA

Nobels Peelmanstraat 1 – 9100 Sint Niklaas
BE 0476 544 172
0476 84 70 35
info@csiinterieur.be

WAAR VINDT U ONS?

SR SINAAI
PP BLANKENBERGE
NC SINAAI
KF MIDDELKERKE
HP LOKEREN