Razendsnel voorstel

‘Beste vakman van 2020’

Volledige zelfproductie

Home » Kasten op maat Sint-Niklaas

Kasten op maat uit Sint-Niklaas

De vervaardigingsmethode van de kasten die wij in Sint-Niklaas op maat maken, wordt getypeerd door ervaren en degelijk vakmanschap. Bij Carl Stuer Interieur hebben onze werknemers een scherp oog voor detail en zijn ze pas tevreden als uw interieuroplossingen precies goed zijn. Ons interieurbedrijf heeft veel aandacht voor uw wensen en het vervaardigingsproces. Zo zijn de kasten die u op maat bestelt pure kwaliteitsproducten.

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden!

Profiteer van ons vakmanschap voor uw kasten op maat uit Sint-Niklaas

Wij vervaardigen verschillende mooie producten, zoals onze kasten en meubels op maat. Gedurende het gehele vervaardigingsproces van uw kasten op maat, staan uw wensen en voorkeuren centraal. Pas nadat u duidelijk uw interieurvisie heeft gecommuniceerd, start de productie van uw maatkasten bij ons in Sint-Niklaas. U kiest de materiaalsoorten die u mooi vindt of die het best passen bij het interieur van uw woning of bedrijf. Vervolgens ontvangt u middels een schets van ons een voorstel van de maatkasten die wij voor u maken. Uw maatkasten worden in ons atelier in Sint-Niklaas netjes in de juiste verhoudingen gezaagd en op een zorgvuldige manier geboord. Ook worden de maatkasten die door ons worden vervaardigd netjes bij u afgeleverd en direct geplaatst door ons personeel. Buiten maatkasten creëren wij in Sint-Niklaas ook prachtige keukens en andere interieuroplossingen op maat. Daarnaast vervaardigen wij badkamers, dressings, slaapkamers en kantoren van pure kwaliteit. 

Geniet van onze maatwerk interieuroplossingen

In onze werkplaats in Sint-Niklaas vervaardigen wij voor u altijd de beste maatkasten. Geholpen door de ervaring die we hebben opgedaan tijdens onze vele projecten, hebben we keer op keer onze klanten gelukkig gemaakt met ons vakmanschap en het belang dat wij hechten aan persoonlijk contact. Als u geïnteresseerd bent in u uw eigen maatwerkkasten, neem dan contact op met onze werkplek in Sint-Niklaas. U bereikt ons door te bellen naar 0476 84 70 35 of door een mail te sturen naar info@csiinterieur.be.

CARL STUER INTERIEUR BVBA

Nobels Peelmanstraat 1 – 9100 Sint Niklaas
BE 0476 544 172
0476 84 70 35
info@csiinterieur.be

WAAR VINDT U ONS?

SR SINAAI
PP BLANKENBERGE
NC SINAAI
KF MIDDELKERKE
HP LOKEREN