Razendsnel voorstel

‘Beste vakman van 2020’

Volledige zelfproductie

Home » Maatkasten Antwerpen

Maatkasten uit Antwerpen

Prachtig afgewerkte maatkasten zijn een echte aanwinst voor iedere woning in de omgeving van Antwerpen. De mooiste maatkasten worden gemaakt door de beste vakmensen. Wij zijn benoemd tot ‘beste vakman van Sint-Niklaas 2020’ en zijn daarom de ideale interieurvervaardiger voor uw maatkasten in onder meer Antwerpen of elders in Vlaanderen. Daarnaast verzorgt Carl Stuer Interieur de productie van uw kasten van begin tot eind helemaal zelf. 

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden!

Onze werkmethode voor uw maatkasten uit regio Antwerpen

In onze werkplaats mixen wij het menselijke toezicht van onze kundige vakmensen met de precisie van de modernste technieken op het gebied van interieurproductie. Deze aanpak resulteert in het perfecte interieureindproduct. Dat is goed te zien in onze gerealiseerde projecten. De materialen voor uw maatkasten worden perfect op maat gezaagd en afgemeten door onze vakmensen. Daarna worden de nodige boringen en frezen aangebracht door onze CNC-machine, die deze uiterst nauwkeurig verzorgt. Vanwege onze werkmethode hebben de maatkasten die wij in onze werkplaats in Sint-Niklaas, in de buurt van Antwerpen maken tot in de kleinste details de perfecte verhoudingen. Door gebruik te maken van een identieke werkwijze vervaardigen wij voor u ook meubels op maat en prachtige keukens!  

Bespreek met ons uw wensen voor kasten op maat

Een van onze maatkasten kan in uw woning in regio Antwerpen niet ontbreken. Neem daarom snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Al na één telefoontje krijgt u een voorstel voor al uw interieuroplossingen. Wist u trouwens dat wij uw maatkasten niet alleen leveren in Antwerpen, maar ook in heel Oost-Vlaanderen?

CARL STUER INTERIEUR BVBA

Nobels Peelmanstraat 1 – 9100 Sint Niklaas
BE 0476 544 172
0476 84 70 35
info@csiinterieur.be

WAAR VINDT U ONS?

SR SINAAI
PP BLANKENBERGE
NC SINAAI
KF MIDDELKERKE
HP LOKEREN