Razendsnel voorstel

‘Beste vakman van 2020’

Volledige zelfproductie

Home » Maatkasten Oost-Vlaanderen

Maatkasten uit Oost-Vlaanderen

Kies voor de maatkasten van Carl Stuer Interieur die leverbaar zijn in heel Oost-Vlaanderen! Iedere dag gaan onze vakmensen aan de slag om voor uw perfecte interieuroplossingen te vervaardigen. Bij ons komen jarenlange ervaring, vakkennis en oog voor detail samen om de mooiste maatkasten van Oost-Vlaanderen te maken.

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden!

Benut ons vakmanschap voor uw maatkasten uit Oost-Vlaanderen

Wij hebben als doel voor u fraaie maatkasten te maken in onze werkplaats in Oost-Vlaanderen. Uiteraard maakt niets ons zo blij als een mooie kast die stijlvol past in uw interieur. Daarnaast zorgen wij dat onze maatkasten logisch voor u zijn ontworpen. Om dat te bewerkstelligen luisteren wij aandachtig naar uw wensen. Zo richten wij onze maatkasten uit Oost-Vlaanderen praktisch in, zodat u veel opbergruimte heeft. Bovendien kiest u bij ons het opening- en sluitmechanisme dat voor u het meest praktisch is en dat wij precies vervaardigen zoals u wilt. Overigens passen wij ons vakmanschap ook toe op unieke meubelcreaties en voor interieurontwikkeling.

Bestel bij ons uw maatwerkkast

Bent u opzoek naar een prachtig ontworpen maatkast met praktische opbergruimte? Dan hoeft u niet verder te zoeken dan ons bedrijf. Wij leveren maatkasten aan klanten in heel Vlaanderen, bijvoorbeeld in Sint-Niklaas en in Antwerpen. Neem contact met ons op en ontvang al na één telefoongesprek een voorstel. Wij zijn bereikbaar via e-mail op info@csiinterieur.be of via de telefoon op 0476 84 70 35. Ondertussen raden wij u aan onze projecten te bekijken.   

CARL STUER INTERIEUR BVBA

Nobels Peelmanstraat 1 – 9100 Sint Niklaas
BE 0476 544 172
0476 84 70 35
info@csiinterieur.be

WAAR VINDT U ONS?

SR SINAAI
PP BLANKENBERGE
NC SINAAI
KF MIDDELKERKE
HP LOKEREN