Razendsnel voorstel

‘Beste vakman van 2020’

Volledige zelfproductie

Home » Meubels op maat Antwerpen

Meubels op maat in regio Antwerpen

Van uw meubels op maat moet u kunnen genieten als ze in uw woning of bedrijfspand in bijvoorbeeld Antwerpen staan. U heeft het meeste plezier van uw meubels als ze zijn gemaakt op basis van uw interieurwensen en ze echt bij u passen. Bij Carl Stuer Interieur luisteren we aandachtig naar uw voorkeuren, zodat we voor u de meubels op maat maken in regio Antwerpen waarvan u altijd heeft gedroomd.

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden!

Hoe wij meubels op maat maken voor regio Antwerpen

In ons interieurbedrijf houden we van maatwerk. Geholpen door ons geprezen vakmanschap, maken wij daarom in onze werkplaats meubels op maat voor onze klanten in Antwerpen. Denk bijvoorbeeld aan mooie keukens en fraaie kasten. In onze werkplaats zijn de mogelijkheden bij interieuroplossingen zo goed als eindeloos en staan uw wensen altijd centraal. Voordat uw meubels op maat door ons worden vervaardigd, nodigen wij u dan ook eerst uit in ons atelier in regio Antwerpen om uw voorkeuren te bespreken. In onze werkplaats worden alle stappen van het vervaardigingsproces door ons zelf uitgevoerd, zodat wij op ieder vlak kwaliteit kunnen garanderen. Bekijk alvast onze projecten voor een beter beeld van ons vakmanschap.    

Informeer naar de mogelijkheden voor maatwerkmeubels

Wij komen graag met u in contact om u meer informatie te geven over onze meubels op maat. Ook kunt u met ons de leveringsmogelijkheden bespreken. Wij leveren niet alleen in Antwerpen, maar leveren bijvoorbeeld ook maatwerkkasten in heel Oost-Vlaanderen en omstreken. Aarzel niet ons te bellen op 0476 84 70 35 of te e-mailen naar info@csiinterieur.be.  

CARL STUER INTERIEUR BVBA

Nobels Peelmanstraat 1 – 9100 Sint Niklaas
BE 0476 544 172
0476 84 70 35
info@csiinterieur.be

WAAR VINDT U ONS?

SR SINAAI
PP BLANKENBERGE
NC SINAAI
KF MIDDELKERKE
HP LOKEREN