Een ruim bureau op maat met veel opbergruimte

's Gravenwezel

Voor onze klant in ’s Gravenwezel mochten we dit unieke bureau op maat realiseren met heel veel praktische opbergruimte. Eerst brachten we de nodige kabelvoorzieningen in orde. Onder het bureaublad plaatsten we 2 stalen buizen om doorbuigen onmogelijk te maken. Deze extra versteviging zorgt voor een multifunctioneel bureaublad dat zowel papierstapels als elektronica goed kan dragen. Door dit bureaublad in te werken in de opbergruimten, creëerden we een ordelijk geheel. Een extra ruime hoge bergkast zorgt voor extra opslagcapaciteit, waardoor wanorde geen kans meer krijgt. De greeploze laden en kastdeuren zijn afgestemd op je bureaumaterialen en benodigdheden. In dit geval zijn de deuren, ladefronten en werkbladen vervaardigd uit laminaat en bestaat de binnenzijde van de kasten uit melamine.

Van idee tot bureau op maat

Voor we meubels op maat gaan maken, luisteren we eerst naar de wensen en noden van onze klant. Die basisideeën werken we uit tot een concreet ontwerp. De klant krijgt alle informatie om met plezier de passende materialen te kiezen. Voor we je bureau op maat plaatsen, zorgen we eerst voor de nodige kap- en plamuurwerken. Zo hoef je enkel nog te schilderen, indien gewenst. Alle stroomaansluitingen voorzien we op logische, praktische plaatsen. Op die manier hoef je niet overal verlengkabels te plaatsen en vermijden we slordig ogende draden. Wanneer je je nieuwe bureauplek inneemt, kan je alles een vaste plaats geven en ordelijk aan het zicht onttrekken.

bureau op maat 4
bureau op maat 5
bureau op maat 3
dressoir met bureau 03

Al jouw wensen vervuld in één bureauconcept?

Wil jij graag een bureau op maat dat aan al je wensen voldoet? Dat is volkomen haalbaar. Bij CSI stellen we een professioneel team ter beschikking van jouw bureauconcept. Zo kunnen we het afwerken tot in de kleinste details, zodat het volledig beantwoordt aan jouw noden en smaak. Een ruime open hangkast, of met laden of deurtjes? Een handige archiefkast onder je ruime bureaublad? Het kan allemaal.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.