Een ordelijke bureauruimte per persoon

Antwerpen

Een bureauruimte per persoon is de beste oplossing om je productiviteit te garanderen. Bij gebrek aan ruimte is het altijd mogelijk om tussenwanden te plaatsen, zodat iedereen gefocust kan werken. In deze woning te Antwerpen kregen we de kans om twee aparte bureauruimtes in te richten. We maakten ze bijna identieke spiegelbeelden van elkaar. De klant koos voor een bureaublad met veel beenruimte en grote wandkasten die tot aan het plafond reiken voor maximale opslag van materiaal en administratie. We plaatsten onder het bureaublad een stalen buis om doorbuigen van het blad te voorkomen. Ook alle kabelaansluitingen werden voorzien en discreet verwerkt in de constructie. Boven het bureau werden praktische, stevige boekenplanken aangebracht.

dressoir met bureau 03

Kleuren en materialen

Voor deze bureauruimten werd gekozen voor MDF met een 2-componentenlak met lichte korrelstructuur in het wit. De grepen van de kastdeuren geven een donker accentje aan het geheel. De binnenzijde van de wandkasten bestaat uit melamine. Dit is heel onderhoudsvriendelijk.

Eigen bureau op maat

Wil jij ook graag een eigen bureau op maat? Een werkplek afgestemd op jouw werkroutine is een droomoplossing om gefocust en productief te werken. Een bureauruimte per persoon ter beschikking hebben is dan geen overbodige luxe.

Heb jij meerdere werkplekken nodig voor verschillende personen? Dan hoef je daar ook niet per se identieke bureaus van te maken. We kunnen een bureauruimte voorzien, volledig op maat van elke gebruiker. Je kan immers het beste functioneren in een omgeving afgestemd op jouw praktische noden en esthetische voorkeuren. Bij CSI kunnen wij daarvoor zorgen!

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    Bureauruimte inrichten 01
    werkruimte in de woning 03