Compacte open keuken in zwart en wit

Wenduine

In Wenduine plaatsten we deze compacte open keuken op maat. Hierbij combineerde we witte, greeploze kasten met een zwart werkblad. Dit zorgt voor een gezellig geheel met praktische opbergoplossingen en mooie accenten. CSI voorzag de montage van de keukentoestellen en de integratie daarvan. Maar ook de voorbereiding namen wij volledig op ons. Dan hebben we het niet alleen over het ontwerp. We zorgden ook voor alle loodgieterij en (elektrische) aansluitingen.

Ook voor kleinere ruimten gaan we graag de uitdaging aan om een praktische keukenoplossing te realiseren. Vooral bij open keukens zorgen we voor een tijdloos resultaat dat perfect past bij de rest van het interieur. Bij deze keuken was dat niet anders. Ze gaat naadloos over in de leefruimte en laat nog heel veel mogelijkheden open voor de inkleding.

Open keuken: werkwijze en materialen

Nadat we de nodige stroomvoorzieningen, kapwerken en plamuurwerken hadden verzorgd, kon de eigenlijke installatie beginnen. Zo plaatsten we zorgvuldig de keukenkasten. De binnenzijde bestaat uit melamine. Dit is het perfecte materiaal om de binnenkant te beschermen bij het opbergen van keukenapparatuur en voedingswaren, want eenvoudig af te wassen. Het is stevig zonder de kasten nodeloos te verzwaren. De plinten, ladefronten, deurtjes en andere zichtbare delen zijn vervaardigd uit laminaat.

Ook het werkblad bestaat uit geperste laminaat op een dikte van 38 mm. Het is zeer geschikt om eten op te bereiden. Tegelijkertijd zijn er visueel heel veel mogelijkheden. Je kan er zelfs het uitzicht van natuursteen mee imiteren.

Meer mogelijkheden?

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden bij een keuken op maat? Dan kunnen we je alvast geruststellen: alles is mogelijk met maatwerk. We bekijken graag samen met jou de opties qua materialen en opstellingen. Of je nu over een grote of een kleine ruimte beschikt, we hebben alle expertise in huis om voor jou een praktische keuken te realiseren.

Stuur ons uw project!

Neem dan contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    keukens