Gezellig hoekbureau op maat van je kantoor

Hemiksem

In Hemiksem plaatsten we dit gezellige hoekbureau op maat in een diepbruine kleur. We voorzagen naast het blad van het bureau en de lades ook enkele bergkasten voor administratie. Om de ruimte optimaal te gebruiken, zorgden we ervoor dat de deuren en fronten zo goed als tegen de vloer lopen. Ze hebben een minimale voeg van 1 cm. Omdat hier werd gekozen voor houtimitatie, werd extra aandacht besteed aan de tekening. Bij CSI hebben wij oog voor detail en zorgen we er altijd voor dat een houttekening mooi doorloopt tot op de millimeter. Voor het plaatsen van alle kasten brachten wij uiteraard ook alle kabelvoorzieningen in orde.

Hoekbureau in houtimitatie

De binnenzijde van de kasten die horen bij dit hoekbureau bestaat telkens uit melamine impala. Alle zichtbare delen zoals deuren, ladefronten en plinten zijn vervaardigd uit laminaat impala. Het blad van dit hoekbureau is een geperste plaat van 38 mm. Deze hebben we eveneens bekleed met laminaat. Ondanks de keuze voor een donkere kleur voelt de afgewerkte ruimte helemaal niet krap of donker aan. Er is voldoende lichtinval door het raam boven het bureaublad. Doorheen heel de dag brengt deze houtimitatie een hele waaier van verrassende schakeringen in de ruimte. Perfect voor wie op zoek is naar een aangename werksfeer.

hoekbureau op maat 08
hoekbureau op maat 06
hoekbureau op maat 04

Jouw eigen comfortabel hoekbureau?

Het ideale hoekbureau is op maat gemaakt. Zo kan het al je behoeften en voorkeuren vervullen. Misschien vraagt je werk om een bepaalde mate van verlichting, meer ruimte voor handwerk, een kleine opnamestudio of een bergplaats? We houden graag rekening met al je noden en wensen. Ook visueel kan je een hoekbureau laten maken dat volledig bij je past. Clean, open, wit en modern of liever gezellig, traditioneel maar toch praktisch? Wij hebben alle kennis en expertise in huis om de juiste balans te vinden.

Stuur ons jouw project!

Neem dan contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    werkruimte in de woning 01
    dressoir met bureau 03