Een kantoorruimte op maat met bergkasten

Wijnegem

CSI kan voor jou een hele kantoorruimte op maat maken en voorzien van al je behoeften. Voor deze woning in Waasmunster hebben we het kantoor uitgerust met bergkasten met ledverlichting en een ruime bureautafel. De stijl van deze unieke wandkasten hebben we doorgetrokken in de leefruimte. Daar plaatsten we een bijpassend tv-meubel met boven- en onderkasten en eveneens ledverlichting. Zo’n reusachtig wandmeubel is enorm praktisch en ruimtebesparend. We plaatsten voor de installatie zorgvuldig alle aansluitingen en elektriciteitsvoorzieningen.

Van doordacht plan naar uitgevoerd project

Naast de stroomvoorzieningen verzorgde CSI ook alle kapwerken en plamuurwerken. We werkten volgens een doordacht plan, zodat we wisten dat we geen enkele voorziening tekortkwamen vooraleer kastwanden werden geplaatst. De binnenzijde van de kasten bestaat uit zwart melamine. Alle zichtbare delen, zoals de greeploze deuren, de plinten en de werkbladen, bestaan uit fineer. Deze heeft eerst een zwarte beitslaag gekregen. Tenslotte hebben we de meubels na het beitsen afgewerkt met een 2-componentenvernis.

kantoorruimte 10
kantoorruimte 9
kantoorruimte 8
dressoir met bureau 03

Je eigen multifunctionele kantoorruimte?

Verlang jij ook naar een productieve thuiswerkdag? Dan is een kantoorruimte op maat de perfecte oplossing. Wij stemmen het eindproduct af op al je wensen en behoeften. Heb je een ruim werkblad nodig en veel opbergruimte?  Wil je graag ingebouwde ledverlichting? Moet je kantoor meerdere functies bekleden? Of beschik je slechts over een kleine, uitdagende ruimte waar je het beste uit wilt halen? Wij nemen je project graag aan en werken aan de beste oplossing voor jouw workflow. Je zult merken dat dit wonderen zal doen voor je focus en productiviteit.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    Bureauruimte inrichten 01
    werkruimte in de woning 01