Complete keukenrenovatie met trapberging

Transinne

In Transinne mochten we deze complete keukenrenovatie uitvoeren. We installeerden een strakke, witte keuken met alles erop en eraan. Alle keukenkasten, -apparatuur en het keukeneiland werden geplaatst onder een compacte mezzanine. We voorzagen ruime bergkasten onder een trap naar deze tussenverdieping, waarin zich trouwens ook de doorgang naar de bergruimte bevindt. Voor deze trap zorgden wij voor de volledige bekleding en de trapleuning in Solid Surface. Het kookeiland bevat een krachtig afzuigsysteem verwerkt in het kookvuur zelf. De bergkasten onder de trap zijn puur maatwerk, met een aantrekkelijk vitrinegedeelte. Door de witte kleur en de plaats rondom het eiland, geeft deze compacte open keuken toch een ruim gevoel. De ladekasten in het eiland bieden veel extra opbergmogelijkheden voor keukengereedschap.

Nieuwe keuken: goed voorbereid en afgewerkt

Voor we aan de slag gingen met de kasten, zorgden we eerst voor de nodige plamuurwerken, kapwerken en stroomvoorzieningen. Een goede voorbereiding zorgt immers voor een zorgeloos project. Voor de binnenzijde van de kasten werd gekozen voor melamine. Alle zichtbare delen bestaan uit laminaat. Dit zijn bv. de deuren, ladefronten, plinten, enzovoort. Het keukenwerkblad bestaat uit Dekton. Dit is uitermate bestand tegen water, hitte en krassen. De trap is vervaardigd uit Solid Surface, een bijzonder sterk en hygiënisch materiaal. Het kan naadloos worden verwerkt en dit geeft een egale, strakke look aan heel de trap.

Bergkast onder de trap 01
keukenrenovatie 02
keukenrenovatie 05

CSI inschakelen voor jouw keukenrenovatie?

Ben jij ook toe aan een heuse keukenrenovatie volledig volgens jouw wensen en noden? Of wil je dat je eerste keuken meteen een schot in de roos is waar je nog decennialang van kan genieten? Doe dan snel een beroep op ons en wij maken al je dromen waar!

Stuur ons jouw project!

Neem dan contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    keukens