Keuken met kookeiland in open leefruimte

Sint-Niklaas

In deze open leefruimte te Sint-Niklaas hebben we een keuken met kookeiland voorzien. Het kookvuur heeft een eigen afzuigsysteem dat we naadloos hebben verwerkt achteraan de kast. De kookdampen worden door dit systeem gefilterd en terug in de ruimte geblazen. Voor de binnenkant van de kasten koos de klant voor melamine, een duurzaam en gemakkelijk afwasbaar materiaal. De zichtbare buitenzijden bestaan uit laminaat met houtimitatie. Dit geeft alle zijpanelen, deurtjes en plinten een zacht en tijdloos uiterlijk. Het keukenblad bestaat uit een geperste plaat van 38 mm die werd bekleed met laminaat. In het kookeiland vind je extra opbergruimte.

keuken onder trap 04

Rustig ontbijten

Het ingehouwen deel van dit keukeneiland kan dienen als beenruimte. Hierdoor is het mogelijk om met krukjes twee zitplaatsen te voorzien. Wil je in je open leefruimte niet altijd je eettafel gebruiken voor een snel ontbijt? Dan kan het ook gezellig zijn om aan je kookeiland te eten wanneer je hier geen uitgebreide maaltijd bereidt.

Relaxen met je eigen kookeiland

Hou jij van ontspannen kokerellen? Dan is een kookeiland iets voor jou. Het biedt alle ruimte om met plezier te koken in een ordelijke en praktische infrastructuur. Zo loopt niemand je nog voor de voeten en hoef je niet steeds op zoek te gaan naar al je keukengerei. Er is voldoende mogelijkheid om alles op een logische plaats op te bergen. Als koken nog geen hobby was voor jou, dan wordt het dat misschien wel met je eigen kookeiland.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    wandbekleding met verborgen deur 04