Op maat gemaakte meubels voor winkelinrichting

Sint-Niklaas

Elk bedrijf heeft zijn unieke look and feel. Daarom leveren we ook vaak op maat gemaakte meubels voor winkelinrichting. CSI construeerde voor deze winkel in Sint-Niklaas een ruime werktafel met alle nodige kabelvoorzieningen. Ze is vervaardigd uit laminaat en maar liefst 4 meter lang. Zoals je kan zien op de foto zorgen we er altijd voor dat de houttekening overal netjes doorloopt. Oog voor detail zit er bij ons ingebakken.

Meubels op maat van jouw klanten

Ben je zelf eigenaar van een winkelpand of zaak? Dan weet je hoe belangrijk het is om klanten een consequente, persoonlijke ervaring te geven. Met meubels op maat kan je een uniek gevoel reflecteren in je winkel dat precies jouw soort klanten uitnodigt om binnen te stappen. Zo bouw je aan de persoonlijkheid van jouw brand.

Meubels voor jouw winkelinrichting?

Zoek je een specifieke toonbank voor je broodjeszaak of een balie voor je onthaal? Of zou je een perfecte tafel willen voor je workshops of voor het uitstallen van je unieke collectie? Wij luisteren graag naar het verhaal van jouw winkel en denken mee na over welke meubelen daar het beste in passen.

Stuur ons jouw project!

Neem dan contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    tv-kast op maat 1