Moderne keuken met klassieke accenten

Waasmunster

Deze bijzondere keuken mochten we realiseren in Waasmunster. Het traditioneel fornuis valt meteen op als donker, tijdloos accent in een modern geheel. Net als elke moderne keuken vind je hierin alles wat je nodig hebt om eten te bereiden: handige opbergkasten en lades, moderne keukenapparatuur en een praktisch werkblad.

De witte houtfineerlook in combinatie met het betonnen werkblad, maken dit tot een uniek geheel. De dampkap werd ordelijk verwerkt in het plafond om een open gevoel te creëren. Het betonnen blad in deze moderne keuken werd ook ter plaatse gegoten, opgeschuurd en gepolierd. Zo hoefde onze klant niet te wachten op dit essentiële element van deze ruimte. In deze keuken komen sfeer en efficiëntie tot een stralend compromis.

Traditie in een modern jasje

Vooraleer we aan de slag gingen met dit unieke concept, plaatsten we eerst zorgvuldig alle aansluitingen en stroomvoorzieningen. Ook de nodige kapwerken en plamuurwerken namen we voor onze rekening. De deuren, ladefronten en plinten bestaan uit wit laminaat en houtstructuur. De binnenkant van de keukenkasten werd verwaardigd uit witte melamine met houtstructuur, voor een egaal, strak resultaat. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden.

Het werkblad lieten we doorlopen in een deel van de kastconstructie om een verrassend, grijs accent te creëren. Dit massieve werkblad uit gepolierd beton loopt vervolgens verder over de andere zijde van het kookeiland. Doordat het doorloopt aan de zijkant tot op de vloertegels vormt dit een mooi, aansluitend geheel. Het fornuis met traditionele look en toch alle moderne voorzieningen, komt hierdoor extra tot zijn recht.

Meer mogelijkheden?

Traditionele elementen of accenten in een moderne keuken? Dat kan allemaal! Met een keuken op maat kies je zelf alle functies die jij nodig hebt. Bovendien kan je je moderne keuken visueel volledig afstemmen op je eigen smaak en voorkeuren. Bij CSI helpen we je graag om die keuzes te maken die bij je passen.

Stuur ons uw project!

Neem dan contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    keukens