Praktisch hoekbureau voor al je administratie

Beveren

In Beveren mochten we in de leefruimte van een woning een groot praktisch hoekbureau met bijhorende ladekasten en alle kabelvoorzieningen installeren. De kabels zijn ordelijk verwerkt achter een verdoken ruimte onder het bureaublad. Zo creëerden we extra plaats met een ordelijk uitzicht als resultaat. Om voor nog meer opbergruimte te zorgen, plaatsten we ook een wandkast met ingewerkte boekenplanken in dezelfde kleur. Tenslotte voorzagen we ook nog een aparte stevige boekenkast.

Van kapwerken en stroom tot afwerking

Zoals altijd namen we eerst de kapwerken en plamuurwerken voor onze rekening en plaatsten we de nodige stroomvoorzieningen. Zo hoefde onze klant enkel nog te schilderen, indien gewenst. Om voor maximaal onderhoudsgemak te zorgen, bestaat de binnenzijde van de kasten uit melamine. Dit is namelijk sterk genoeg om administratie en bureaumateriaal te dragen en ook gemakkelijk afwasbaar. Alle zichtbare delen van de kasten en het ruime bureau bestaan uit laminaat. Dan gaat het onder andere over de deuren, ladefronten en werkbladen. De witte kleur zorgt hierbij ook nog eens voor een extra cleane look in deze omgeving. Dit garandeert een vlotte workflow met weinig afleiding.

praktisch hoekbureau 5
praktisch hoekbureau 8
praktisch hoekbureau 3

Jouw hoekbureau op maat?

Een hoekbureau kan voor veel kamers een handige oplossing zijn om je werkplek af te scheiden van de rest van de ruimte. Wij kunnen een hoekbureau voorzien, helemaal op maat. Je kiest zelf de materialen en afmetingen en je geeft aan wat jouw uitdagingen zijn. Zo kunnen we rekening houden met de hoeveelheid opbergruimte en gepast advies geven.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    dressoir met bureau 07
    dressoir met bureau 05