Praktische badkamer met Solid Surface

Mortsel

Voor deze klant te Mortsel realiseerden we een praktische badkamer met een ruim lavaboblad uit Solid Surface. Dit kwalitatieve, vormvaste materiaal maakt je badkamer onderhoudsvriendelijk en ook visueel aantrekkelijk. Het is vlekbestendig en eventueel herstelbaar. We voorzagen deze badkamer ook van een heleboel opbergruimte, zowel onder een handige zitbank als achter de spiegels. De spiegels in combinatie met de witte kleuren creëren een ordelijk geheel dat ruim aanvoelt. CSI voorzag ook alle aansluitingen en de kranen in deze ruimte.

Melamine, MDF, laminaat en Solid Surface

Voor deze badkamer werd gekozen voor een combinatie van melamine, MDF, laminaat en Solid Surface. De binnenzijde van de kasten bestaat uit witte melamine. Dit materiaal is heel onderhoudsvriendelijk. Alle zichtbare delen bestaan uit laminaat op een kern van waterwerende MDF. Dat geldt dus voor de deuren, de paslatten, de plinten, enzovoort. Het lavaboblad bestaat uit Solid Surface. Dit werkblad hebben we volledig in ons eigen atelier op maat vervaardigd. Solid Surface is een vaak gekozen materiaal voor werkbladen omdat het hygiënisch is en bijzonder sterk. Bovendien kan het naadloos worden verwerkt in het geheel.

badkamer 1
badkamer 2
badkamer 3
combinatie bad en inloopdouche 03

Badkamer met ruim lavaboblad

Droom jij ook van een badkamer met een ruim lavaboblad uit Solid Surface? Wil jij ’s morgens aan je dag beginnen in een hygiënische, ruime omgeving met veel lichtinval? Wij kunnen je helpen om een badkamer op maat van jouw smaak te realiseren. We luisteren graag naar jouw wensen en noden. Zo stemmen we alle eigenschappen en materialen perfect af op jouw ochtend- en avondroutines.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.