Praktische inloopdressing met eiland

Borsbeke

Een inloopdressing is een geweldig alternatief voor een modulaire kleerkast. Eens je er een hebt gehad, wil je nooit nog iets anders. Voor deze prachtige en praktische inloopdressing in Borsbeke voorzagen we ook een eiland met greeploze lades. Hierdoor is er een multifunctioneel blad aanwezig om bv. de wasmand met gestreken en gevouwen kledij tijdelijk neer te zetten.

Het is niet alleen ergonomisch een meerwaarde maar ook een streling voor het oog. Voor de twee zijmuren hebben we bergkasten voorzien met bij de ingang een ingewerkte schuifdeur achter de kasten. De roze schoenkast zorgt voor een speels accentje in de kamer. Het interieur van de opbergkasten heeft dezelfde tint, waardoor het geheel bij elkaar past.

Frisse kleurencombinatie in eiken fineer en laminaat

De binnenzijde van de kasten bestaat uit melamine met een roze kleur. Alle zichtbare delen – zoals ladefronten, deuren en zijpanelen – bestaan uit behandelde eiken fineer afgewerkt met een tweecomponentenvernis. De schuifdeur is dan weer bekleed met laminaat. Ze is aan de binnenzijde in het roze en aan de gangzijde in het wit gezet om deze frisse kleurencombinatie door te trekken.

Een voordeel van de gekozen kleuren is dat ze tijdloos zijn en dus passen bij elke leeftijdscategorie. De plint loopt helemaal door, zodat er geen restjes vuil achter de zijkanten kunnen terechtkomen. Dit creëert een coherent en ordelijk geheel.

inloopdressing 5
inloopdressing 3
inloopdressing 6
inloopdressing maken 2

Een inloopdressing voor jouw kledingstukken?

Wil jij je kledingstukken ook graag onderbrengen in je eigen praktische inloopdressing op maat? Dan zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Je kunt er een kiezen met of zonder eiland, met open of gesloten opbergruimte, … Heb je veel schoenen of net veel broeken of T-shirts? Wil je je kleding per seizoen scheiden? Dat kan allemaal! We geven je graag professioneel advies. We houden rekening met de kamer, het aantal personen waarvoor de dressing moet dienen, je budget, enzovoort.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons op en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    inloopdressing maken 6
    inloopdressing maken 4
    inloopdressing maken 3