Nieuwe keuken met praktisch keukeneiland

Sint-Pauwels

In Sint-Pauwels mochten we deze prachtige keuken met keukeneiland realiseren. Het beschikt over een ruim werkblad met kookplaat. Bovendien hebben we het plafond voorzien in gipsplaten met ingewerkte ledverlichting en dampkap. Dit maakt het extra aangenaam om te koken. We plaatsten eveneens een kastwand met voldoende opbergruimte en twee ovens. De greeploze deuren verbergen diverse opbergmodules op maat. Zo is er onder andere een voorraadkast voorzien met laden, perfect geschikt voor het opbergen van voedingsmiddelen.

Keukeneiland: voorbereiding en afwerking

Om dit keukeneiland succesvol te kunnen installeren, namen we ook alle kap- en plamuurwerken op ons en voorzagen we alle nutsleidingen op discrete en praktische plaatsen. Door onze zorgvuldige voorbereiding ging ook de plaatsing zelf reuzevlot. Voor de binnenzijde van de kasten selecteerde de klant het materiaal melamine. Dit is een uitstekende keuze aangezien dit heel gemakkelijk af te wassen is en ook zeer duurzaam. De zichtbare delen zoals de plinten, kastdeuren en ladefronten bestaan uit laminaat op een waterwerende kern.

Het praktische werkblad van het keukeneiland én de zijpanelen bestaan uit Dekton. Dit materiaal is uitermate geschikt voor veelvuldig gebruik in keukens. Het is namelijk bestand tegen krassen, hitte en water. Door onze aandacht aan de voorbereidingen en ook aan de afwerking werd onze klant volledig ontzorgd. Op een likje verf aan het plafond na was hun keuken gebruiksklaar na installatie.

Keukeneiland 1
Keukeneiland 4
Keukeneiland 7

Jouw eigen ruim keukeneiland?

Wil jij ook alle ruimte om te kunnen koken in een stijlvolle en rustige omgeving? Dan is een praktisch kookeiland op maat van jouw kook- en eetgewoonten wellicht een prima idee. Met een keukeneiland krijg je meer plaats om alleen of eventueel met heel het gezin eten te bereiden. Dit kan zonder elkaar voor de voeten te lopen. Dankzij de praktische opbergruimte blijft alles altijd ordelijk en hygiënisch.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.