Tv-wandmeubel voor entertainment en decoratie

Sint-Niklaas

Een tv-wandmeubel is meer dan gewoon een tv-kast. Voor dit gezin in Sint-Niklaas gaven we een eigen toets aan de woonkamer met een uniek meubelstuk op maat. Eigenlijk was het bijna een hele woonkamerrenovatie. We voorzagen een tv-meubel met aangrenzend een bijpassend zwevend wandrek. Door dezelfde kleuren te gebruiken lijkt het één groot geheel te zijn: een tv-wandmeubel voor entertainment en decoratie. De zwevende planken zijn stevig genoeg voor het uitstallen van allerlei decoratie zoals vazen, fotokaders en zelfs een aantal boeken.

We brachten ook de nodige kabelvoorzieningen in orde zodat die het decor al zeker niet ontsieren. Aan de overzijde creëerden we een bureau op maat met opbergkasten, compleet in dezelfde stijl. Door op maat te werken konden we een praktisch bureau voorzien tegen een muur met radiator. Zo kreeg een op het eerste gezicht verloren plaats toch een nuttige functie.

Bureau, kasten en tv-wand uit duurzame materialen

Alle onderdelen werden perfect op maat gemaakt in ons atelier.

De binnenzijde van de kasten bestaat uit melamine, ideaal om gemakkelijk af te wassen en te onderhouden. De zichtbare delen, zoals de deuren, zijpanelen en ladefronten, bestaan uit groene MDF. Die werd afgewerkt met een 2-componentenlak met een lichte korrelstructuur in een RAL-kleur naar keuze. De houten tabletten en kastjes bestaan uit eiken fineer met een 2-componentenvernis. Zo creëerden we een prachtig geheel dat toch niet saai aandoet door de afwisseling tussen twee tijdloze accenten. Ze zullen in Sint-Niklaas nog lang kunnen nagenieten van dit duurzame resultaat.

tv-wandmeubel 1
tv-wandmeubel 2
tv-wandmeubel 3

Tv-wandmeubel voor jouw woonkamer of slaapkamer?

Wil jij je televisie tot zijn recht laten komen in je slaap- of woonkamer? Dan creëren we met plezier een geheel op maat van de ruimte. Met een tv-wandmeubel op maat combineer je op die manier alles wat praktisch is met een egale, elegante look.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons op en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.