Wandkast met ledverlichting in verticaal nis

Kruibeke

Een wandkast kan alle vormen en formaten aannemen wanneer je op maat werkt. Deze wandkast met ledverlichting mochten we realiseren voor een gezin in Kruibeke. In plaats van een klassieke vitrinekast te kiezen, verwerkten we een verticaal nis met glazen leggers in het midden van deze wandkast. Daarboven plaatsten we ledverlichting op de leggers. Dit vestigt extra de aandacht op de decoratieve elementen die daar zullen worden tentoongesteld. Bovendien contrasteert het mooi met de lange, witte deuren van de bergkasten.

Praktische lange wandkast

Deze praktische wandkast met ledverlichting neemt de hele breedte van de muur in beslag. Hierdoor wordt de klant volledig ontzorgd. De muur hoeft niet meer behangen of geschilderd te worden en de materialen zorgen ook nog eens voor extra gemak in onderhoud. De binnenzijde van de bergkasten bestaat uit melamine. Dit is heel gemakkelijk af te wassen. De buitenzijde is geconstrueerd uit hoogwaardige MDF afgewerkt met een 2-componentenlak. Deze witte lak heeft een lichte korrelstructuur. Alles is gemakkelijk schoon te houden.

wandkast met ledverlichting 02

Een wandkast als muur?

Droom jij er ook van om je muur te bekleden met een volledige kastwand op maat? Al onze klanten zijn enthousiast over het resultaat. Deze oplossing is niet alleen praktisch maar oogt ook heel mooi en ordelijk. Wil je een leuk accent brengen met een vitrinekast of een of meerdere nissen? Dat mag je volledig zelf beslissen. Je opbergmeubilair aan één zijde van de ruimte plaatsen, creëert alvast meer rust in een kamer. Een wandkast met ledverlichting zorgt ook nog eens voor sfeervolle lokale belichting onafhankelijk van het kamerarmatuur.

Vertel ons over jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.