Boekenkast als scheidingswand met bloembakken

Antwerpen

Voor een klant in Antwerpen mochten we iets heel bijzonders ontwerpen en installeren: een boekenkast als scheidingswand. Een open boekenkast doet wel vaker dienst als scheidingswand, maar wat deze pas echt speciaal maakt is de ingewerkte bloembakken. Binnenin de bloembakken bevinden zich gelaste bakken uit inox. Aan de buitenzijde zijn deze bekleed met waterwerende MDF, behandeld met een tweecomponentenlak. De panelen van het wandrek bestaan uit verniste eiken fineer.

Boeken en bloemen

Deze unieke combinatie van boeken en bloemen bewijst dat je met maatwerk alles kunt verwezenlijken wat je maar wil. Bovendien kan een dergelijke wand op maat perfect dienstdoen als scheidingswand, zodat je langs beide zijden kunt genieten van het resultaat. De kleuren en materialen zijn zo gekozen dat ze mooi staan in elke ruimte.

praktisch hoekbureau 6

Een wandrek met al je behoeften

Het is dus perfect mogelijk om een boekenkast als scheidingswand te gebruiken. Maar daarnaast zijn er nog talloze extra opties die je in zo’n wand kunt verwerken. Bloembakken plaatsen is nog maar het topje van de ijsberg. Ook lades, bestekmanden of een uitschuifbaar gedeelte zijn perfect te realiseren. Wil jij ook jouw boekenkast of inbouwkast zelf samenstellen? Bij CSI helpen we je graag om de beste ideeën voor jouw woning naar boven te halen.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    bureau op maat 3
    bureau op maat 5
    bureau op maat 6