Grote boekenkast met ladder

Antwerpen

Élke boekenwurm droomt ervan: een grote boekenkast met ladder! Voor onze klant in Antwerpen werd deze droom werkelijkheid. De enorme boekenkast werd volledig ter plaatse geïnstalleerd vanwege de indrukwekkende lengtes van de planken. Bovenaan monteerden we een rail waar de ladder aangehecht kan worden en over heel de breedte kan verschuiven. Zo zijn alle boeken bereikbaar.

Boeken tot aan het plafond

Deze grote boekenkast met ladder heeft een warme kleur en geeft heel de muur meteen een authentieke uitstraling. De planken zijn bekleed met laminaat en hebben een dikte van 30 mm. Dit maakt ze uiterst stevig en geschikt om het gewicht van talloze boeken te dragen. De ladder is volledig massief en kreeg een tweecomponentenvernislaag.

boekenkast als scheidingswand 1

Jouw eigen bibliotheek?

Hou jij ook van dat bibliotheekgevoel in je eigen huis? Bij CSI maken we je boekenkast op maat van jouw ruimte, leesgewoontes en/of boekenvoorraad. Wil je er ook een leeshoek of schrijversbureau bij? Dat kan allemaal! Ook voor een kantoor- of bedrijfsbibliotheek hebben we zeker een oplossing. Of misschien ben je geen lezer of prefereer je e-books of audiobooks? In dat geval heb je misschien een andere collectie waarmee je een hele wand wil vullen. Wij helpen je graag om je woonomgeving af te stemmen op jouw persoonlijkheid en interesses!

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.