Badkamers

Vind rust in je dagelijkse routine
combinatie bad en inloopdouche 02
combinatie bad en inloopdouche 04
combinatie bad en inloopdouche 05

Vind rust in een badkamer op maat van jouw dag

De badkamer is vaak de ruimte die je ’s morgens als eerste betreedt. Deze ruimte kent vele facetten. Ze markeert de positieve start van een nieuwe dag en tegelijk het heerlijk afronden daarvan. Daarom moet een badkamer op maat veelzijdig zijn. Ze moet zowel energie kunnen geven als rust brengen. Bij CSI houden we rekening met jouw dagelijkse routine. Zo schenken we je badkamer alle essentiële toebehoren om jouw dag aangenaam en zonder frustraties te beginnen en te eindigen.

Hou je van een verkwikkende regendouche in de ochtend? Sluit je je dag graag af met een relaxerend bad? Wil je graag al je verzorgingsproducten binnen handbereik? Wij gaan samen met jou op zoek naar praktische oplossingen binnen je vooropgestelde budget. Heb je geen ideeën? Dan reiken we die graag aan. In ons ruime aanbod vind je vast iets dat past binnen jouw gezinsdynamiek. Wij geven je meer informatie over onze onderhoudsvriendelijke materialen en jij maakt de keuzes! We weten dat de perfecte inrichting vinden voor je badkamer op maat niet altijd eenvoudig is. Daarom geven we je graag passend advies.

Onze werkwijze voor jouw badkamer op maat

Om de badkamer van je dromen te realiseren volstaat een telefoontje voor een afspraak. Wij komen bij jou ter plaatse of ontvangen je graag in ons atelier. Daar kan je meteen ons ruime keuzeaanbod bewonderen. Jouw ideeën en wensen vertalen we zorgvuldig in een eerste schets. Dit is stap 1 naar een praktisch ontwerp voor jouw badkamer op maat. Daarna kijken we naar verschillende materialen en mogelijke afwerkingen. Wil je meubels in laminaat, Solid Surface voor je lavabo’s en werkblad? Geef je de voorkeur aan tegels of composiet voor je muren, of nog iets anders? We begeleiden je graag bij je keuze en houden altijd rekening met jouw budget.

Vervolgens ontvang je van ons een gedetailleerde offerte. Na goedkeuring reserveren we alle materialen en plannen we de definitieve installatie. Voor de start van de werkzaamheden doen we nog een nauwkeurige opmeting met behulp van lasertechniek. Daarna start de productie in ons eigen atelier, uitgerust met moderne machinerie.  Op de afgesproken datum komen we jouw nieuwe badkamer realiseren. We verzorgen de installatie en afwerking tot in de kleinste details. Daarna zal geen dag ooit meer hetzelfde zijn met jouw gezellige en praktische badkamer op maat.

 • In welke regio werken jullie ?

  Afstand is voor ons van geen belang. Onze klanten weten ons te vinden over heel België. We zijn actief van aan onze kust tot in de Ardennen. Twijfel je toch of zit je net over de Belgische grens? Neem gerust contact op!
 • Met welk beslag werken jullie hoofdzakelijk?

  Onze hoofdleverancier is Blum. Maar we werken ook samen met Hettich, Salice, Hafele, Hawa en Kesseböhmer. In elk geval gaat het altijd om kwalitatieve topmerken!Nog vragen over onze merken? Neem dan gerust contact op!
 • Kan ik ook voor een totaalproject bij CSI terecht?

  Uiteraard! Wij zetten graag onze tanden in een totaalproject. Het spreekt voor zich dat de plaatsing van nieuw meubilair op maat vaak gepaard gaat met afbraakwerken of dat er elektrische en/of sanitaire nutsleidingen moeten vervangen of voorzien worden. We realiseren ook vaak grote renovaties. Voor al deze werken kan je bij CSI terecht. Zonder onnodig veel tussenpartijen heb je dan meteen het extra voordeel van een perfecte coördinatie. Zo vermijd je extra spanningen, miscommunicatie of langere wachttijden. Wil jij je volledig laten ontzorgen of ben je benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan gerust contact op!
 • Wat is het verschil tussen melamine en laminaat?

  Melamine heeft een kern van spaanplaat. De kleurlaag of houtimitatie van ca. 0,1 mm dikte wordt rechtstreeks op deze kern aangebracht. We hebben dit materiaal ter beschikking in drie verschillende diktes. 18 mm is zeer geschikt voor corpussen en kleinere legplanken. 8 mm is ideaal voor de rugwanden van kasten. 28 mm gebruiken we frequent voor zwaarbelaste legplanken.Laminaat heeft onder de kleur of houtimitatie een harde, stootvaste onderlaag van 0,8 mm. Bij CSI verlijmen we onze laminaten altijd op een waterwerende MDF. Hierdoor zijn ze uiterst geschikt om in vochtige ruimtes te verwerken.Kortom: melamine passen we vaak toe aan de binnenzijde van een kast, terwijl we het stootvaste laminaat aanwenden voor alle zichtbare delen zoals deuren, ladefronten en werkbladen.Heb je nog vragen over deze materialen in functie van jouw project? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons!
 • Kan ik ook voor meubels in metaal bij CSI terecht?

  Uiteraard kan je bij CSI ook terecht voor meubels in metaal! Wij verwerken alle metalen profielen. Plooien, lassen, lakken, …? Of het nu voor een tafelonderstel of kastconstructie is… Wij doen het allemaal!Ben jij op zoek naar een partner om voor jou meubels in metaal op maat te maken? Neem dan zeker contact op!
 • Hoe snel krijg ik een offerte ? 

  Na ons eerste contact en de bespreking van het project worden alle kostenbepalende elementen gekozen. Indien gewenst geven we hier graag uitleg en advies bij. Heb je je keuze gemaakt? Dan ontvang je de offerte afhankelijk van de grootte van het project tussen 1 en 8 werkdagen.Wil jij graag een vrijblijvende offerte van ons? Neem dan gauw contact op.
 • Met welke materialen werken jullie?

  Onze meubels worden hoofdzakelijk vervaardigd uit plaatmateriaal in verschillende diktes. Zo gebruiken we vaak melamine voor de binnenzijde van de kasten. Dit is namelijk een plaatmateriaal met een hoge densiteit. Bovendien is het zeer onderhoudsvriendelijk. Het nog sterkere laminaat zetten we vaak in voor alle zichtbare delen van kasten en dergelijk meubilair. Meestal gaat het dan om deuren, ladefronten, werkbladen en vaste delen. Beide materialen zijn verkrijgbaar in honderden kleuren en houtimitaties dus er is erg veel variatie mogelijk. Ook zijn er diverse steenreproducties beschikbaar.Ben je op zoek naar dat ietsje meer, dan kan je kiezen voor echt hout in fineer of zelfs massief. Beide varianten zijn verkrijgbaar in zowat alle houtsoorten. Hout gecombineerd met de juiste afwerking met een 2-componentenvernis maakt van je meubel een echt juweel! Deze vernis bestaat overigens in alle mogelijke glansgraden.Verkies je een effen kleur? Dan kunnen we ook zorgen voor lakwerk in alle RAL- en NCS-kleuren met verschillende glansgraden. Het is zelfs mogelijk om een kleur op staal te laten zetten. Je mag (bijna) stellen dat er bij CSI geen beperkingen zijn op je materiaalkeuze of de afwerkingen. Ben je toch niet helemaal zeker? Neem contact op en daag ons uit!
 • Wat is de levertermijn?

  Afhankelijk van de omvang van het project bedraagt de levertermijn tussen de 3 en 8 weken. Natuurlijk wil dat niet zeggen dat dit overeenstemt met de totale duur van het project. We proberen onze projecten altijd zo efficiënt mogelijk te plannen, voor te bereiden en zo snel mogelijk af te werken. Zo kan je sneller en zorgeloos genieten van het resultaat.Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw renovatie of project? Neem dan gauw contact op.
 • Kunnen jullie ook voor verlichting zorgen?

  Natuurlijk! We hebben al talloze totaalprojecten tot een goed einde gebracht waarbij verlichting geplaatst moest worden. We kunnen het zelfs verwerken in je plafond of meubels. Bij ledverlichting wordt vaak gekozen voor warm wit of natuurlijk wit licht, al dan niet met dimfunctie.Heb jij naast maatmeubilair ook verlichting nodig? Neem contact op en deel met ons je ideeën.
 • Is de offerte altijd correct ?

  Onze offertes worden altijd met zorg opgemaakt en zijn zeer gedetailleerd. De prijs op de offerte is, na jouw goedkeuring, de prijs van je factuur. Je zult geen verdoken extra’s terugvinden op je eindfactuur, tenzij je expliciet om extra werken vraagt natuurlijk. Dan nemen we die er met plezier bij. Maar ook dan wordt hier duidelijk over gecommuniceerd en stellen we indien gewenst een nieuwe offerte op. Zo kom je bij ons nooit voor onaangename verrassingen te staan.Wil jij graag een vrijblijvende offerte van ons? Neem dan gauw contact op.

Heb je een vraag?

Of wens je meer begeleiding in je zoektocht naar de badkamer die aan al je wensen voldoet?

Neem dan contact op en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.