Keukens

Transformeer het hart van uw woning
kookeiland met zitgedeelte 06
Bergkast onder de trap 01

Geniet van een keuken op maat van je gezinsleven

De keuken is meer dan ooit het hart van je woning. ’s Ochtends is dit de perfecte ontmoetingsplaats van je gezin, wanneer iedereen fris weer in de kleren zit. Je kunt er samen verder wakker worden met een gezellig ontbijtje en een heerlijke kop thee, koffie of chocomelk. Het is de plaats waar de planning en anticipatie van de dag worden gedeeld en de lunchpakketjes geprepareerd. Vaak maken de kinderen hun boekentasjes klaar in de keuken of maken ze er ’s avonds hun huiswerk terwijl mama of papa stand-by blijft aan het fornuis.

De keuken is de plaats waar de heerlijke geur van een vers bereide maaltijd je neusgaten binnendringt, waar je je verhalen deelt terwijl je de kom groenten doorgeeft. Daarom is het gevoel dat je hebt in een keuken eindeloos belangrijk. Iedereen moet er zich welkom en thuis voelen. Bij CSI maken we je een keuken op maat, helemaal naar wens: sfeervol, stijlvol én praktisch. Ons ultieme doel is dat je je gelukkig voelt in je keuken en dat je er graag veel tijd doorbrengt.

Kookeiland met tafel eraan vast 03

Je droomkeuken realiseren: hoe gaan we te werk?

Je droomkeuken realiseren begint bij een eenvoudig telefoontje om een afspraak te maken. Wij komen bij jou op locatie of ontvangen je graag in ons atelier. Daar kan je meteen ons ruime aanbod aan mogelijkheden bewonderen. We luisteren aandachtig naar je ideeën en we vertalen die in een eerste schets. Dit is de eerste stap naar het ontwerp van jouw droomkeuken. Daarna kijken we naar de mogelijkheden wat betreft materialen. We houden hierbij altijd rekening met jouw budget.

Vervolgens bezorgen we je een gedetailleerde offerte. Na goedkeuring reserveren we alle materialen voor jou en plannen we de definitieve installatie in. Uiteraard gaan we eerst nauwkeurig meten met behulp van moderne lasertechnieken. Daarna zetten we in ons atelier moderne machines in en starten we alvast met de productie. Jouw droomkeuken wordt volledig gerealiseerd en geïnstalleerd en onmiddellijk afgewerkt met het werkblad in composiet, dekton of natuursteen. We verzorgen de installatie en afwerking tot in de kleinste details. Daarna start het begin van de rest van je leven en kan je blijvend genieten van jouw keuken op maat.

 • In welke regio werken jullie ?

  Afstand is voor ons van geen belang. Onze klanten weten ons te vinden over heel België. We zijn actief van aan onze kust tot in de Ardennen. Twijfel je toch of zit je net over de Belgische grens? Neem gerust contact op!
 • Met welk beslag werken jullie hoofdzakelijk?

  Onze hoofdleverancier is Blum. Maar we werken ook samen met Hettich, Salice, Hafele, Hawa en Kesseböhmer. In elk geval gaat het altijd om kwalitatieve topmerken!Nog vragen over onze merken? Neem dan gerust contact op!
 • Kan ik ook voor een totaalproject bij CSI terecht?

  Uiteraard! Wij zetten graag onze tanden in een totaalproject. Het spreekt voor zich dat de plaatsing van nieuw meubilair op maat vaak gepaard gaat met afbraakwerken of dat er elektrische en/of sanitaire nutsleidingen moeten vervangen of voorzien worden. We realiseren ook vaak grote renovaties. Voor al deze werken kan je bij CSI terecht. Zonder onnodig veel tussenpartijen heb je dan meteen het extra voordeel van een perfecte coördinatie. Zo vermijd je extra spanningen, miscommunicatie of langere wachttijden. Wil jij je volledig laten ontzorgen of ben je benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan gerust contact op!
 • Wat is het verschil tussen melamine en laminaat?

  Melamine heeft een kern van spaanplaat. De kleurlaag of houtimitatie van ca. 0,1 mm dikte wordt rechtstreeks op deze kern aangebracht. We hebben dit materiaal ter beschikking in drie verschillende diktes. 18 mm is zeer geschikt voor corpussen en kleinere legplanken. 8 mm is ideaal voor de rugwanden van kasten. 28 mm gebruiken we frequent voor zwaarbelaste legplanken.Laminaat heeft onder de kleur of houtimitatie een harde, stootvaste onderlaag van 0,8 mm. Bij CSI verlijmen we onze laminaten altijd op een waterwerende MDF. Hierdoor zijn ze uiterst geschikt om in vochtige ruimtes te verwerken.Kortom: melamine passen we vaak toe aan de binnenzijde van een kast, terwijl we het stootvaste laminaat aanwenden voor alle zichtbare delen zoals deuren, ladefronten en werkbladen.Heb je nog vragen over deze materialen in functie van jouw project? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons!
 • Is de offerte altijd correct ?

  Onze offertes worden altijd met zorg opgemaakt en zijn zeer gedetailleerd. De prijs op de offerte is, na jouw goedkeuring, de prijs van je factuur. Je zult geen verdoken extra’s terugvinden op je eindfactuur, tenzij je expliciet om extra werken vraagt natuurlijk. Dan nemen we die er met plezier bij. Maar ook dan wordt hier duidelijk over gecommuniceerd en stellen we indien gewenst een nieuwe offerte op. Zo kom je bij ons nooit voor onaangename verrassingen te staan.Wil jij graag een vrijblijvende offerte van ons? Neem dan gauw contact op.
 • Hoe snel krijg ik een offerte ? 

  Na ons eerste contact en de bespreking van het project worden alle kostenbepalende elementen gekozen. Indien gewenst geven we hier graag uitleg en advies bij. Heb je je keuze gemaakt? Dan ontvang je de offerte afhankelijk van de grootte van het project tussen 1 en 8 werkdagen.Wil jij graag een vrijblijvende offerte van ons? Neem dan gauw contact op.
 • Kunnen jullie ook voor verlichting zorgen?

  Natuurlijk! We hebben al talloze totaalprojecten tot een goed einde gebracht waarbij verlichting geplaatst moest worden. We kunnen het zelfs verwerken in je plafond of meubels. Bij ledverlichting wordt vaak gekozen voor warm wit of natuurlijk wit licht, al dan niet met dimfunctie.Heb jij naast maatmeubilair ook verlichting nodig? Neem contact op en deel met ons je ideeën.
 • Wat is de levertermijn?

  Afhankelijk van de omvang van het project bedraagt de levertermijn tussen de 3 en 8 weken. Natuurlijk wil dat niet zeggen dat dit overeenstemt met de totale duur van het project. We proberen onze projecten altijd zo efficiënt mogelijk te plannen, voor te bereiden en zo snel mogelijk af te werken. Zo kan je sneller en zorgeloos genieten van het resultaat.Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw renovatie of project? Neem dan gauw contact op.
 • Met welke materialen werken jullie?

  Onze meubels worden hoofdzakelijk vervaardigd uit plaatmateriaal in verschillende diktes. Zo gebruiken we vaak melamine voor de binnenzijde van de kasten. Dit is namelijk een plaatmateriaal met een hoge densiteit. Bovendien is het zeer onderhoudsvriendelijk. Het nog sterkere laminaat zetten we vaak in voor alle zichtbare delen van kasten en dergelijk meubilair. Meestal gaat het dan om deuren, ladefronten, werkbladen en vaste delen. Beide materialen zijn verkrijgbaar in honderden kleuren en houtimitaties dus er is erg veel variatie mogelijk. Ook zijn er diverse steenreproducties beschikbaar.Ben je op zoek naar dat ietsje meer, dan kan je kiezen voor echt hout in fineer of zelfs massief. Beide varianten zijn verkrijgbaar in zowat alle houtsoorten. Hout gecombineerd met de juiste afwerking met een 2-componentenvernis maakt van je meubel een echt juweel! Deze vernis bestaat overigens in alle mogelijke glansgraden.Verkies je een effen kleur? Dan kunnen we ook zorgen voor lakwerk in alle RAL- en NCS-kleuren met verschillende glansgraden. Het is zelfs mogelijk om een kleur op staal te laten zetten. Je mag (bijna) stellen dat er bij CSI geen beperkingen zijn op je materiaalkeuze of de afwerkingen. Ben je toch niet helemaal zeker? Neem contact op en daag ons uit!
 • Kan ik ook voor meubels in metaal bij CSI terecht?

  Uiteraard kan je bij CSI ook terecht voor meubels in metaal! Wij verwerken alle metalen profielen. Plooien, lassen, lakken, …? Of het nu voor een tafelonderstel of kastconstructie is… Wij doen het allemaal!Ben jij op zoek naar een partner om voor jou meubels in metaal op maat te maken? Neem dan zeker contact op!

Heb je een vraag?

Neem dan contact op en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  kookeiland met ruim werkblad 03
  kookeiland met ruim werkblad 07
  kookeiland met ruim werkblad 04