Meubels

Ontdek onze creaties en ontwerpen
ontwerp bureau 04

Kies voor meubilair op maat van jouw leven

Elk leven is uniek. Geen enkel gezin volgt exact dezelfde gewoontes en routines. We hoeven ons ook niet altijd te plooien naar onze omstandigheden. Op basis van hoe we evolueren als mens, past ons leven zich telkens weer aan. Dus waarom zou onze inrichting dat niet doen? Met een inrichting op maat kan je je hectische leven voorgoed vaarwelzeggen. Omarm alle voordelen van meubels op maat van je leven en geniet van een betere organisatie en meer rust.

Bij CSI creëren we meubilair op maat waarmee je je leven precies kunt inrichten zoals jij dat wil. De perfecte boekenkast voor jouw leesgewoonten, een bijzondere dressing voor jouw garderobe? Wij creëren voor jou unieke meubels op maat van jouw activiteiten, huishouden en hobby’s. En natuurlijk houden we ook rekening met jouw stijl en esthetische voorkeuren. Wij houden van klanten met visie en gaan geen enkele uitdaging uit de weg om die visie te realiseren. Heb je geen concrete ideeën? Dan geven we je graag inspiratie en meer informatie over de mogelijkheden en materialen.

Meubels op maat: onze werkwijze

Je maakt telefonisch of via mail een afspraak met CSI voor het creëren van meubels op maat. Daarna komen wij ter plaatse of ontvangen we je in ons atelier. Daar kan je inspiratie op doen en al je ideeën met ons delen. Die informatie verwerken we nauwgezet in een eerste schets. Op basis daarvan maken we een meer gedetailleerd ontwerp van jouw meubilair. Vervolgens kijken we naar de mogelijkheden voor de materialen afhankelijk van jouw budget. Daarna volgt een gedetailleerde offerte.

Na jouw goedkeuring reserveren we meteen alle nodige materialen voor jou en plannen de definitieve installatie. Met behulp van moderne lasertechnieken voeren we eerst wat essentiële metingen uit. Daarna doen we een beroep op de moderne machines in ons atelier voor de nauwkeurige productie van jouw meubels. Binnen de afgesproken termijn plaatsen we je droommeubels exact volgens het ontwerp. En daarna kan je vast niet wachten om je nieuwe meubels op maat te integreren in jouw dagelijkse leven.

 • In welke regio werken jullie ?

  Afstand is voor ons van geen belang. Onze klanten weten ons te vinden over heel België. We zijn actief van aan onze kust tot in de Ardennen. Twijfel je toch of zit je net over de Belgische grens? Neem gerust contact op!
 • Met welk beslag werken jullie hoofdzakelijk?

  Onze hoofdleverancier is Blum. Maar we werken ook samen met Hettich, Salice, Hafele, Hawa en Kesseböhmer. In elk geval gaat het altijd om kwalitatieve topmerken!Nog vragen over onze merken? Neem dan gerust contact op!
 • Kan ik ook voor een totaalproject bij CSI terecht?

  Uiteraard! Wij zetten graag onze tanden in een totaalproject. Het spreekt voor zich dat de plaatsing van nieuw meubilair op maat vaak gepaard gaat met afbraakwerken of dat er elektrische en/of sanitaire nutsleidingen moeten vervangen of voorzien worden. We realiseren ook vaak grote renovaties. Voor al deze werken kan je bij CSI terecht. Zonder onnodig veel tussenpartijen heb je dan meteen het extra voordeel van een perfecte coördinatie. Zo vermijd je extra spanningen, miscommunicatie of langere wachttijden. Wil jij je volledig laten ontzorgen of ben je benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan gerust contact op!
 • Wat is het verschil tussen melamine en laminaat?

  Melamine heeft een kern van spaanplaat. De kleurlaag of houtimitatie van ca. 0,1 mm dikte wordt rechtstreeks op deze kern aangebracht. We hebben dit materiaal ter beschikking in drie verschillende diktes. 18 mm is zeer geschikt voor corpussen en kleinere legplanken. 8 mm is ideaal voor de rugwanden van kasten. 28 mm gebruiken we frequent voor zwaarbelaste legplanken.Laminaat heeft onder de kleur of houtimitatie een harde, stootvaste onderlaag van 0,8 mm. Bij CSI verlijmen we onze laminaten altijd op een waterwerende MDF. Hierdoor zijn ze uiterst geschikt om in vochtige ruimtes te verwerken.Kortom: melamine passen we vaak toe aan de binnenzijde van een kast, terwijl we het stootvaste laminaat aanwenden voor alle zichtbare delen zoals deuren, ladefronten en werkbladen.Heb je nog vragen over deze materialen in functie van jouw project? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons!
 • Met welke materialen werken jullie?

  Onze meubels worden hoofdzakelijk vervaardigd uit plaatmateriaal in verschillende diktes. Zo gebruiken we vaak melamine voor de binnenzijde van de kasten. Dit is namelijk een plaatmateriaal met een hoge densiteit. Bovendien is het zeer onderhoudsvriendelijk. Het nog sterkere laminaat zetten we vaak in voor alle zichtbare delen van kasten en dergelijk meubilair. Meestal gaat het dan om deuren, ladefronten, werkbladen en vaste delen. Beide materialen zijn verkrijgbaar in honderden kleuren en houtimitaties dus er is erg veel variatie mogelijk. Ook zijn er diverse steenreproducties beschikbaar.Ben je op zoek naar dat ietsje meer, dan kan je kiezen voor echt hout in fineer of zelfs massief. Beide varianten zijn verkrijgbaar in zowat alle houtsoorten. Hout gecombineerd met de juiste afwerking met een 2-componentenvernis maakt van je meubel een echt juweel! Deze vernis bestaat overigens in alle mogelijke glansgraden.Verkies je een effen kleur? Dan kunnen we ook zorgen voor lakwerk in alle RAL- en NCS-kleuren met verschillende glansgraden. Het is zelfs mogelijk om een kleur op staal te laten zetten. Je mag (bijna) stellen dat er bij CSI geen beperkingen zijn op je materiaalkeuze of de afwerkingen. Ben je toch niet helemaal zeker? Neem contact op en daag ons uit!
 • Kan ik ook voor meubels in metaal bij CSI terecht?

  Uiteraard kan je bij CSI ook terecht voor meubels in metaal! Wij verwerken alle metalen profielen. Plooien, lassen, lakken, …? Of het nu voor een tafelonderstel of kastconstructie is… Wij doen het allemaal!Ben jij op zoek naar een partner om voor jou meubels in metaal op maat te maken? Neem dan zeker contact op!
 • Kunnen jullie ook voor verlichting zorgen?

  Natuurlijk! We hebben al talloze totaalprojecten tot een goed einde gebracht waarbij verlichting geplaatst moest worden. We kunnen het zelfs verwerken in je plafond of meubels. Bij ledverlichting wordt vaak gekozen voor warm wit of natuurlijk wit licht, al dan niet met dimfunctie.Heb jij naast maatmeubilair ook verlichting nodig? Neem contact op en deel met ons je ideeën.
 • Wat is de levertermijn?

  Afhankelijk van de omvang van het project bedraagt de levertermijn tussen de 3 en 8 weken. Natuurlijk wil dat niet zeggen dat dit overeenstemt met de totale duur van het project. We proberen onze projecten altijd zo efficiënt mogelijk te plannen, voor te bereiden en zo snel mogelijk af te werken. Zo kan je sneller en zorgeloos genieten van het resultaat.Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw renovatie of project? Neem dan gauw contact op.
 • Hoe snel krijg ik een offerte ? 

  Na ons eerste contact en de bespreking van het project worden alle kostenbepalende elementen gekozen. Indien gewenst geven we hier graag uitleg en advies bij. Heb je je keuze gemaakt? Dan ontvang je de offerte afhankelijk van de grootte van het project tussen 1 en 8 werkdagen.Wil jij graag een vrijblijvende offerte van ons? Neem dan gauw contact op.
 • Is de offerte altijd correct ?

  Onze offertes worden altijd met zorg opgemaakt en zijn zeer gedetailleerd. De prijs op de offerte is, na jouw goedkeuring, de prijs van je factuur. Je zult geen verdoken extra’s terugvinden op je eindfactuur, tenzij je expliciet om extra werken vraagt natuurlijk. Dan nemen we die er met plezier bij. Maar ook dan wordt hier duidelijk over gecommuniceerd en stellen we indien gewenst een nieuwe offerte op. Zo kom je bij ons nooit voor onaangename verrassingen te staan.Wil jij graag een vrijblijvende offerte van ons? Neem dan gauw contact op.

Stuur ons jouw project!

Ben je op zoek naar meubels op maat van jouw leven? Neem dan contact op en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  wandbekleding met verborgen deur 04
  wandbekleding met verborgen deur 02
  wandbekleding met verborgen deur 05