Wasplaats met opbergruimte en verborgen toestellen

Elversele

Voor een van onze klanten in Elversele mochten we deze unieke wasplaats met opbergruimte realiseren. Dankzij de diepe bergkasten wordt het mogelijk om heel wat spullen op te bergen. Een van de muren is volledig voorzien van bergkasten, tot tegen het plafond. Hierin werden ook de wasmachine en de droogkast mooi weggewerkt achter de deuren. We plaatsten ook ledverlichting in deze ruimte en een handige spoelbak, volledig in natuursteen. Deze hebben we als één geheel verlijmd zonder naden.

Alles erop en eraan

Deze wasplaats heeft alles wat je nodig hebt om je huishouden met plezier aan te pakken. Eerst hebben we gezorgd voor alle noodzakelijke kap- en plamuurwerken en plaatsten we alle stroomvoorzieningen waar dit handig was. Er werd een lichte kleur gekozen voor alle zichtbare delen, voor een extra ruim gevoel. Die delen, zoals de deuren, paslatten en plinten, bestaan uit waterwerende MDF voorzien van een 2-componentenlak in een groengrijze tint. Schilderen was dus niet meer nodig. Om het geheel wat extra persoonlijkheid te geven, brachten we de groefjes in de deuren asymmetrisch aan.

Wasplaats met opbergruimte 02
Wasplaats met opbergruimte 03
Wasplaats met opbergruimte 05

Jouw wasplaats, jouw plek?

Heeft jouw wasplaats al alles waar jij behoefte aan hebt om je huishoudelijk werk met plezier te verrichten? Past ze bij jouw persoonlijkheid en voelt ze helemaal als jouw plek? Als het antwoord op die vragen ‘nee’ is, dan helpen we je graag om dat van A tot Z te verwezenlijken. In onze realisaties koppelen we het nuttige aan het aangename, tot grote vreugde van onze klanten. Behoor jij straks ook tot die gelukkigen?

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.