Een betoverende wasplaats op maat

Sint-Niklaas

Een wasplaats op maat die functioneel is ingedeeld en die rust en orde uitstraalt, maakt van huishoudelijk werk bijna een hobby. Deze wasplaats in Sint-Niklaas kreeg van onze interieurexperten een complete make-over. Geen enkele verloren ruimte ontsnapte aan hun professionele blik. Met behulp van praktische bergkasten en klapdeurkasten op maat werd de volledige ruimte zo efficiënt mogelijk benut.

 

Materiaalkeuze

Alle onzichtbare delen aan de binnenzijde van de kasten bestaan uit melamine. Voor de zichtbare delen, zoals deurtjes, planken en werkbladen, werd voor laminaat gekozen, een stevig kunsthars dat bovendien waterbestendig is. De witte kleur creëerde bovendien ook nog eens een fris gevoel van ruimte. Door je wasplaats te laten omtoveren krijgt ook het wassen en drogen zelf een upgrade van een saaie klus naar een aangename, nuttige bezigheid.

Wens jij jouw wasplaats ook een make-over toe?

Droom jij ook van zo’n transformatie? Vertel ons hoe jij je huishoudelijk werk georganiseerd wil zien in de toekomst. Deel met ons al je voorkeuren en ideeën. Vanuit onze expertise brengen we je op basis van jouw wensen graag op de hoogte van de mogelijkheden. Samen komen we vast tot een praktische en elegante oplossing op maat van jouw smaak en budget!

Stuur ons uw project!

Neem dan contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    Wasplaats met opbergruimte 04