Een bedwand op maat met inloopdressing

Hemiksem

Voor deze slaapkamer in Hemiksem realiseerden we deze unieke bedwand op maat met inloopdressing. De bedwand is voorzien van ingewerkte ledverlichting en zwevende nachtkastjes met kabeldoorgangen op handige plaatsen. Door deze op maat gemaakte oplossing past het gekozen bed precies tussen de nachtkastjes. De bedwand-en-dressing-in-één creëert een bijzondere en elegante look. De afwerking van de kasten blijft zichtbaar achter een balie-achtige omranding, maar wordt op deze manier toch mooi gescheiden van de rest van de slaapkamer.

All-in-one met CSI

Voor deze bedwand op maat troffen we bij CSI eerst de nodige voorbereidingen. De kasten werden pas geplaatst nadat alle nodige kap- en plamuurwerken achter de rug waren en alle stroomaansluitingen keurig waren voorzien. Voor de binnenzijde van de dressingkasten werd gekozen voor melamine, een stevig materiaal dat gemakkelijk afwasbaar is. De legplanken hebben bovendien een dikte van maar liefst 28 mm. Dit maakt doorbuigen onmogelijk. Alle zichtbare delen bestaan uit laminaat. Dan gaat het bijvoorbeeld om de deuren, ladefronten en tabletten.

bedwand op maat 09
bedwand op maat 08

Hoe ziet jouw bedwand eruit?

Een van de voordelen van een bedwand op maat is dat je beide zijden van je wand kunt gebruiken. Dit kan een soort lage scheidingswand vormen tussen je slaapplaats en je dressing of bureau. Bovendien kan je alles wat je nodig hebt volledig integreren in dit op maat gemaakte meubelstuk. Zo creëer je een dressing waarvan je dacht dat dit niet mogelijk was.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons op we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    inloopdressing bouwen 04
    inloopdressing bouwen 02