Een multifunctionele slaapkamer met extra ruimte

Sint-Niklaas

In kleinere slaapkamers of kamers die meerdere functies hebben, heb je met bergkasten alleen vaak nog steeds niet genoeg ruimte. In Sint-Niklaas mochten we zo’n multifunctionele slaapkamer volledig van alle noden voorzien. We zorgden voor voldoende opbergruimte voor kledij en andere spulletjes. Het bed zit mooi weggestopt in de ingemaakte kast en wordt elektrisch aangestuurd, zodat het zichzelf positioneert. Het kan eenvoudig worden bediend met behulp van een afstandsbediening. Dit is een ideale oplossing voor wie de slaapkamer overdag wil inzetten als bureel, speelkamer, gym-, yoga- of praktijkruimte.

Materialen en voorbereiding

Voor we aan de slag gaan met het creëren van een handig kastensysteem, zorgen we eerst voor een goede voorbereiding. Zo is het belangrijk om voor voldoende stroomvoorzieningen te zorgen op de juiste plaatsen. Ook daarvoor zetten wij ons team van specialisten in. De kap- en plamuurwerken nemen we eveneens op ons, zodat je enkel nog hoeft te schilderen. De binnenzijde van deze specifieke opbergkasten bestaat uit melamine zebrano antraciet. Dit materiaal zorgt voor voldoende stevigheid en een mooie uitstraling. De zichtbare delen aan de buitenzijde van deze kast op maat bestaan uit laminaat zebrano antraciet, voor een egaal geheel. Dit draagt bij tot een ordelijk en elegant eindresultaat waar je nog jarenlang gebruik van kunt maken.

Jouw eigen multifunctionele ruimte

Wil jij ook graag zo’n praktische multifunctionele ruimte in huis? Denk je aan een plaatsbesparende slaapkamer, fitnessruimte of extra inzetbaar kantoor? Heb je bijvoorbeeld iemand inwonen die je alle privacy gunt? Wil je bijgevolg alle faciliteiten compact en praktisch voorzien in één kamer? Dan helpen we je graag om dit van A tot Z te realiseren.

Stuur ons jouw project!

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    bedwand op maat 05
    bedwand op maat 09