Een slaapkamer om van te dromen

Sint-Niklaas

Een slaapkamer waar je ’s avonds echt tot rust kan komen en ’s morgens weer fit ontwaken is heel veel waard. Daar waren onze klanten uit Sint-Niklaas zich heel erg bewust van toen ze ons deze totaalinrichting toevertrouwden. CSI voorzag het bed met een praktische achterwand, compleet met ingebouwde ledverlichting. Ook de sfeerverlichting achter het bedhoofd creëerde een enorme meerwaarde. Het warme licht bereidt je voor op een deugddoende nachtrust terwijl het je toch niet geheel in het donker achterlaat. We voorzagen ook een inloopdressing in de ruimte, diverse bergkasten met schuifdeuren en een zwevend tv-meubel.

Onze werkwijze en materialen

Voor we begonnen met de herinrichting van deze slaapkamer hebben we eerst alle nodige stroomvoorzieningen geplaatst. We zorgden ook voor de kapwerken en plamuurwerken. Op die manier hoeven onze klanten zelf enkel nog een likje verf te voorzien in de kleur van hun voorkeur. Daarna gingen we aan de slag met het plaatsen van de kasten. De binnenzijde van de kasten bestaat uit melamine. Dit is een sterk materiaal dat perfect afwasbaar is. Alle zichtbare delen – zoals de deuren, lades, panelen – bestaan uit laminaat en MDF met 2-componentenlak. Deze lak is beschikbaar in alle RAL- en NCS-kleuren. We volgden hier volledig de voorkeur van de klant.

De dressingkasten maakten we extra stevig door legplanken te gebruiken met een dikte van 28 mm. Dit maakt doorbuigen onmogelijk en zorgt ervoor dat ze nog talloze jaren dienst zullen kunnen doen.

Wil jij ook slapen als een roosje?

Droom jij ook van zo’n gezellige slaapkamer waarin je kan genieten van pure ontspanning en een zalige nachtrust? Wil je ’s ochtends ontwaken in een ruimte waarin je je volledig thuis voelt? We begeleiden je graag bij het hele proces, van het uitdenken tot het realiseren van jouw project.

Stuur ons jouw project!

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    inloopdressing bouwen 02
    inloopdressing bouwen 04