Bergkast onder de trap met vitrinegedeelte

Transinne

In het Ardeense Transinne mochten we naast de keuken ook een mooie bergkast onder de trap realiseren. Deze bergkast herbergt een prachtige vitrine in het midden zodat er plaats is voor het uitstallen van souvenirs. Ook de trap zelf werd volledig door ons vervaardigd, inclusief de leuning. Door te werken met Solid Surface creëerden we een stevig en onderhoudsvriendelijk geheel en kon alles naadloos worden verwerkt.

Solid Surface en melamine

Het sterke en hygiënische Solid Surface werd gecombineerd met het materiaal melamine. Dit werd gebruikt voor de binnenzijde van de kasten. De buitenzijden, zoals de kastdeuren, paslatten en plinten, bestaan uit laminaat. De glazen deur en leggers van de vitrinekast zijn vervaardigd uit gehard veiligheidsglas. Bij CSI helpen we je graag kiezen voor de beste materialen, afhankelijk van de plaats en de functie. Je zult merken dat we verschillende materialen altijd combineren tot een consistent en esthetisch geheel.

keukenrenovatie 11
keukenrenovatie 12
keukenrenovatie 10
boekenkast als scheidingswand 1

Jouw bergkast met vitrine?

Heb jij ook een boel leuke spulletjes om uit te stallen en een verloren plaats onder de trap? Dan realiseren we ook voor jou graag een bergkast met vitrine op maat. Natuurlijk kunnen we je ook helpen met ander maatwerk, zoals bureaus, wandkasten of inloopdressings. Er zijn heel wat mogelijkheden en zelfs daarmee kunnen we eindeloos gaan combineren en variëren. Kijk gerust eens tussen onze realisaties hoe wij diverse kleuren, structuren, functies en afmetingen samenbrengen in één prachtig meubelstuk op maat.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    wandkasten op maat 01