Kasten onder de trap voor maximale opslag

Beveren

De ruimte onder je trap is helaas vaak een verloren ruimte. Dit hoeft zeker niet zo te zijn. Kasten onder de trap zijn de beste manier om uit een compacte ruimte maximale opslag te halen. Voor deze klant in Beveren plaatsten we een reeks bergkasten onder de trap, volledig op maat. De deuren volgen zelfs volledig de vorm van de treden. De hoogste kasten zijn inloopkasten en het ontwerp voorzag zelfs een doorgang naar de kelder. Je merkt het: bergkasten op maat bieden enorm veel mogelijkheden. Bij CSI houden we van een uitdaging en genieten we even hard van het resultaat als de klant zelf.

Kwalitatief en verfijnd

Deze kasten onder de trap zijn zeer verfijnd maatwerk. Alles werd zorgvuldig uitgetekend en op maat gemaakt in ons atelier. Tenslotte verzorgden we de installatie van A tot Z. Voor dit project koos de klant ook kwalitatieve materialen. Zo bestaat de binnenkant van de bergkasten uit melamine en de buitenkant uit eikenfineer afgewerkt met een 2-componentenvernis.

Een wandkast met al je behoeften

Wil jij ook graag een of meerdere kasten onder de trap, al dan niet met de integratie van een doorgang naar de kelder? Wens je een combinatie van lades en kasten? Bij CSI helpen we je heel graag om de ruimte onder je trap optimaal te benutten. We begeleiden je met plezier tijdens het hele proces, van ontwerp tot realisatie.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.