Een praktische bergkast op maat van je inkomhal

Sint-Niklaas

Wie droomt er niet van een inkomhal met een praktische bergkast? We krijgen zo veel spullen bij elkaar die we nodig hebben op het moment dat we de woning verlaten of binnentreden. Dan is het fijn om deze meteen bij de hand te hebben. Zo dacht deze familie in Sint-Niklaas er ook over. Ze kozen voor een hele rij praktische bergkasten op maat van hun inkomhal. Dit was een uitdaging die we bij CSI niet konden laten liggen. Zelfs in een smalle gang, kunnen wij heel veel extra bergruimte creëren met kwalitatieve kasten.

In deze woning werd gekozen voor een witte kastenrij. Onderaan voorzagen we ledverlichting zodat de doorgang naar de leefruimte gemakkelijk verlicht kan worden. Op de overgang tussen gang en leefruimte plaatsten we een elegante glazen deur uit veiligheidsglas.

Materiaal en installaties verbergen in je garage?

Voor ditzelfde gezin mochten we ook een behuizing of omkasting voorzien in de garage. Zo konden ze hun materiaal en (elektrische) installaties verbergen. Aan de buitenzijde zie je ordelijke kastdeuren terwijl aan de binnenzijde geen achterwand is voorzien. Een prachtige illusie die een groot verschil maakt! Door net als in de inkomhal te kiezen voor witte kastdeuren, creëren de bergkasten een gevoel van ruimte.

De binnenzijde van de kasten bestaat zoals vaak uit stevig melamine, een hard, onderhoudsvriendelijk en duurzaam plaatmateriaal. De zichtbare delen bestaan uit laminaat. Dit zijn bijvoorbeeld de deuren, paslatten, plinten, etc. Na deze make-over kon dit gezin genieten van een gevoel van ruimte, orde en veiligheid in huis. En dankzij onze duurzame materialen kunnen zij dit nog járenlang!

Orde scheppen met kwalitatieve bergkasten?

Wil jij ook graag meer rust en orde scheppen in huis met kwalitatieve bergkasten? Doe dan gerust een beroep op ons professioneel advies. Wij luisteren naar je wensen en helpen je om al die ideeën om te zetten in een concreet, realiseerbaar plan.

Stuur ons jouw project!

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    wandkasten op maat 02