Dressing bouwen in de slaapkamer

Temse

In een woning te Temse mochten we voor de twee jeugdkamers een mooie dressing bouwen. Je hoeft immers niet per se over een extra kamer te beschikken voor een dressing. We kunnen ook een hele kastenconstructie op maat zetten waardoor je het gevoel krijgt van een aparte ruimte. We plaatsten in elke open inloopdressing ook ledverlichting.

Stevige kasten uit melamine

Een dressing bouwen vraagt om stevig materiaal. Daarom koos de klant voor melamine. Dit is niet alleen sterk maar ook gemakkelijk af te wassen. De legplanken hebben een dikte van maar liefst 28 mm. Hierdoor wordt doorbuigen onmogelijk en zijn de planken ook geschikt voor schoeisel, handtassen of koffertjes. De hoogte van de planken is volledig aangepast volgens de voorkeur van de klant. Zo krijgen alle kledingstukken en andere spullen voortaan keurig hun vaste plaats. Dat maakt een outfit kiezen gemakkelijk en leuk!

Mogen wij een dressing bouwen op jouw maat?

Wanneer we een dressing bouwen houden we altijd rekening met alle wensen van onze klant. Die ontdekt al snel dat bijna alles mogelijk is! Wil je meer laden dan planken, uitschuifbare kledingrekken, open opbergvakken of gesloten kasten? Wil je graag een grote spiegel? Wij combineren alles tot het perfecte geheel voor jouw kledingstukken. Eventuele ledverlichting verwerken wij naadloos in het totaalplaatje en we stoppen de elektronica ordelijk weg. Wil je een idee krijgen van alle mogelijkheden? Laat je dan inspireren door onze talloze realisaties.

Stuur ons jouw project!

Neem dan contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    inloopdressing bouwen 04
    inloopdressing bouwen 07
    inloopdressing bouwen 02