Unieke, gesloten inloopdressing in Wijnegem

Wijnegem

Voor klanten in Wijnegem realiseerden we deze unieke, gesloten inloopdressing. We zorgden ervoor dat er verschillende opbergmogelijkheden verwerkt zaten in een aansluitend kastengeheel. Binnenin zijn er talloze planken en lades voorzien en zelfs uittrekbare hangrekken. Ook de plafondbekleding is van onze hand. We werkten deze af met praktische ledverlichting. Een op maat gemaakte spiegel aan de wand maakt het geheel af en zorgt voor een ruimer, lichter gevoel in heel de kamer. De plooischuifdeuren maken deze gesloten inloopdressing nog gemakkelijker in gebruik en zorgen voor een vlotte doorgang.

Oplossingen met alle voordelen

De binnenzijde van de kasten bestaat uit melamine in houtimitatie. Hierdoor krijg je alle voordelen uit beide materialen: de sfeervolle gezelligheid van hout en de stevigheid en het onderhoudsgemak van melamine. De zichtbare delen van het kastengeheel bestaan uit laminaat. Het gaat dan over de deuren, de paslatten, de plinten, enzovoort. CSI bracht ook het plamuurwerk en de stroomvoorzieningen in orde. De nodige kabels, schakelaars en andere elektronica integreerden we ordelijk binnenin deze gesloten inloopdressing.

gesloten inloopdressing 06
gesloten inloopdressing 02
gesloten inloopdressing 01
inloopdressing bouwen 02

Een gesloten inloopdressing, iets voor jou?

Wil jij ook graag je kledij ordelijk opbergen in je eigen gesloten inloopdressing? Heb je een extra kamer beschikbaar die wij voor jou kunnen omtoveren in een praktische opberggelegenheid? Wij helpen je graag met het realiseren van jouw eigen gesloten inloopdressing. Zo win je ’s ochtends hopen tijd bij het uitkiezen van je outfit en ook veel ruimte in je slaapkamer.

Stuur ons uw project!

Neem dan contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    wandkasten onder schuin dak 08