Inloopdressing bouwen op maat van een ruimte

Antwerpen

Voor deze klant te Antwerpen hebben we een ruimte voorzien van een unieke inloopdressing. Aangezien er veel natuurlijke lichtinval was in deze kamer dankzij het hoge venster, was een gesloten dressing hier de perfecte oplossing. Het houdt stof uit de kledij, vermijdt verkleuring en oogt heel gestructureerd. De lichte kleuren zorgen ervoor dat de ruimte niet te krap aanvoelt. Een combinatie van elegante kastdeuren en laden biedt voldoende opbergmogelijkheden voor diverse kledingstukken. Bij de ingang werd een schuifdeur ingewerkt achter de kasten. Zowel boven als onder de kast hebben we ledverlichting geplaatst.

Duurzame materialen

Een kwalitatieve inloopkast bouwen vraagt om duurzame materialen. Voor de binnenzijde van de kasten werd gekozen voor melamine. Dit is stevig en gemakkelijk af te wassen. Alle zichtbare delen aan de buitenzijde bestaan uit MDF met een tweecomponentenlak met lichte korrelstructuur in een RAL-kleur. Dit maakt schilderen overbodig. De greep bestaat uit massieve eik die gekleurd en vernist is. De plint loopt door, zodat er geen restjes vuil blijven steken achter de doorlopende zijkanten.

inloopdressing bouwen 07
inloopdressing bouwen 04
inloopdressing bouwen 09
inloopdressing maken 7

Je eigen inloopdressing laten bouwen?

Bij CSI beschikken we over een professioneel team om voor jou de ideale inloopdressing te bouwen, volledig op maat van jouw garderobe! Heb je een ongebruikte kamer in huis? Dan is een inloopdressing bouwen een van de beste dingen die we kunnen doen om deze op te waarderen. Een overzichtelijke kleren- en schoenencollectie zorgt ervoor dat je ’s morgens heel veel tijd wint! Bovendien creëer je op die manier ook meer ruimte in je slaapkamer en/of hal.

Stuur ons uw project!

Neem dan contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    inloopdressing 2
    inloopdressing 6
    inloopdressing 7