Complete badkamerrenovatie met composiet

Sint-Niklaas

Voor deze complete badkamerrenovatie te Sint-Niklaas heeft onze klant ervoor gekozen om met composiet te werken. Dit niet alleen voor het lavaboblad maar ook voor de douchewanden. Het materiaal is oersterk en hygiënisch, wat zeker van pas komt in een badkamer. Dankzij de ingebouwde kranen kreeg deze badkamer ook een extra ordelijke en frisse uitstraling. In het badkamermeubel zijn laden verwerkt die volledig uittrekbaar zijn en veel spullen ordelijk kunnen opbergen.

Badkamerrenovatie in 6 dagen!

Voor deze succesvolle badkamerrenovatie namen we 6 dagen de tijd. De eerste dag was volledig voorbehouden aan de afbraak van de oude badkamer en het vervangen van alle elektrische en sanitaire nutsleidingen. Ook plaatsten we de douche en het sanbloc voor het zwevend toilet. De dag daarna zijn we gestart met de plaatsing van het plafond. Hierin verwerkten we ook meteen de ledverlichting. De inmiddels geproduceerde douchewanden werden geplaatst op dag drie. Vanaf dan begon de badkamer echt haar definitieve vorm te krijgen.

Op dag 4 installeerden we het lavabomeubel met blad, lavabo’s en spiegel. Dag 5 werd gereserveerd voor het plaatsen en testen van alle sanitaire toestellen en kranen. Tenslotte werkten we de badkamer op dag 6 af tot in de kleinste details. Op minder dan een week tijd kon onze klant voluit genieten van een spiksplinternieuwe badkamer.

Een make-over voor jouw badkamer?

Kan jouw badkamer ook een totale make-over gebruiken? Wij helpen je graag om je complete badkamerrenovatie te realiseren van ontwerp tot de laatste details en afwerkingen. Wil jij graag een nieuwe badkamer laten plaatsen zonder zorgen? Neem dan zeker contact op met  CSI.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    badkamermeubel op maat 08
    badkamermeubel op maat 05