Badkamer met combinatie bad en inloopdouche

Sint-Niklaas

Een badkamer met de combinatie bad en inloopdouche biedt alle comfort die een modern gezin nodig heeft. Het doet ons altijd plezier om zo’n project te realiseren. In Sint-Niklaas mochten we deze prachtige badkamer installeren met een bad, inloopdouche en één erg brede lavabo. Het geeft iedereen in het gezin zijn eigen ruimte zonder een geïsoleerde sfeer te creëren. De glazen scheidingswand tussen bad en douche fungeert als spatscherm en maakt een opdeling tussen de twee. Toch zorgt de doorkijkbaarheid ook voor voldoende licht in heel de badkamer. Bovendien stelde het ons in staat om de badrand aan de rechterzijde visueel door te trekken tot een handig plintje in de douche. Zo blijven bad en inloopdouche toch één mooi geheel.

Clean en licht

Wat deze badkamer ook zo bijzonder maakt is het ingebouwde kraanwerk. Dit geeft een cleane en lichte uitstraling aan de ruimte. De strakke lijnen geven ze dan weer een rustige, moderne look. Het werkblad werd in ons eigen atelier op maat gemaakt en bestaat uit Solid Surface. Dit kan naadloos verwerkt worden en is bijzonder sterk en hygiënisch. De rest van het lavabomeubel is vervaardigd uit eiken fineer afgewerkt met een matte vernis.

combinatie bad en inloopdouche 07
combinatie bad en inloopdouche 02
combinatie bad en inloopdouche 05

Transformeer jouw badkamer!

Droom jij van een badkamer die jouw eigen karakter uitstraalt, met alle modern comfort, veel natuurlijk licht, veel opbergruimte en stopcontacten op handige plaatsen? Met CSI als partner wordt deze droom plots heel realistisch. Wij begeleiden je met jouw project vanaf het ontwerp tot de volledige verwezenlijking en afwerking. Jij hoeft enkel de knopen door te hakken en te genieten van het resultaat!

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.