Praktisch badkamermeubel op maat

Sint-Niklaas

Voor een van onze klanten in Sint-Niklaas ontwierpen we een badkamermeubel op maat van hun behoeften. Het lavaboblad bestaat uit Solid Surface, een erg hygiënisch materiaal. Het is onderhoudsvriendelijk en kent een lange levensduur. We zorgden in deze badkamer  bovendien voor extra bergruimte. Ook alle sanitaire werken namen wij voor onze rekening.

Met hart, ziel en handen

Bij CSI houden we ervan om met hart en ziel en ook met onze handen betrokken te zijn bij jouw project. Voor deze bijzondere badkamer werd het lavaboblad op maat gemaakt in ons eigen atelier. Solid Surface kan naadloos worden verwerkt en is bijzonder sterk. Voor de binnenzijde van de kasten koos de klant voor melamine. De deuren bestaan uit laminaat.

badkamermeubel op maat 10
badkamermeubel op maat 08
badkamermeubel op maat 09

De nieuwste badkamersnufjes?

Droom jij van de nieuwste badkamersnufjes? Een op maat gemaakte badkamer kan voldoen aan al je behoeften. Daarvoor is het belangrijk om al je ideeën en vragen met ons te delen. Net zoals dit praktisch badkamermeubel op maat kunnen we een hygiënische wasmand monteren aan de binnenkant van een uitklapbare kastdeur. We kunnen ook een elegante, brede lavabo voorzien, zoals voor dit project, of meerdere (kleinere). Daarnaast kunnen we waar jij dit wenst voor water- en elektriciteitsaansluitingen zorgen en voor voldoende kasten, laden en planken om al je badkamerspullen netjes op te bergen.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    badkamer 3
    Badbekleding 2