Stijlvolle keuken onder trap of schuin dak?

Stekene

Hoe creëer je een stijlvolle keuken onder een trap of bv. onder een schuin dak in een studio of appartement? Het is een uitdaging waar wij heel graag op in gaan. In Stekene hebben we met glans bewezen dat een keuken onder een trap niet per se minder praktisch of mooi hoeft te zijn. Deze strakke, zwarte keuken werd volledig ingewerkt onder de trap, helemaal tot aan een verdoken wasruimte aan de rechterzijde. De hangkasten passen perfect in het geheel en de gouden kranen en spoelbak geven de keuken een luxueuze toets.

Alles voorzien

Voor we deze keuken zijn beginnen bouwen, hebben we eerst het plafond geconstrueerd met gipsplaten en voorzien van uitsparingen voor de ledverlichting. In het ontwerp was met alles rekening gehouden. Ook de kap- en plamuurwerken namen we voor onze rekening en we zorgden voor de nodige stroomvoorzieningen. De binnenzijde van de kasten bestaat uit melamine. Dit is gemakkelijk af te wassen. De buitenzijden, zoals de kastdeuren, ladefronten en plinten zijn vervaardigd uit zwarte laminaat. Dit zwart laminaat is voorzien van een extra beschermlaag waardoor we het anti-fingerprint en anti-scratch mogen noemen. Dit is sterk en geeft een goede bescherming in vochtige ruimtes. De zwevende houten kasten bestaan uit palmboomfineer en kregen als afwerking een 2-componentenvernis.

keuken onder trap 03

Praktische, mooie keuken onder trap?

Wil jij ook hopen ruimte besparen met een praktische, mooie keuken onder je trap? Dan weten we bij CSI precies hoe we dit moeten aanpakken. Vraag ons om hulp en wij realiseren voor jou een keuken waar je elke dag met plezier in kan koken en genieten van elke maaltijd.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.