Keuken en kookeiland met tafel eraan vast

Wijnegem

Deze keuken en bijhorend kookeiland met tafel eraan vast is momenteel de blikvanger van een woning in Wijnegem. Onze klanten kozen voor een strakke, witte keuken met een donkerbruin  stenen werkblad in Dekton en kolomkasten in grijze houtimitatie. Dit geeft een mooi contrast. De kookplaat werd verwerkt in vlakbouw. Dit wil zeggen dat de kookplaat in hetzelfde vlak ligt als het werkblad. Heel onderhoudsvriendelijk! Door een uitsparing te voorzien in het eiland konden we ervoor zorgen dat het fornuis op dezelfde hoogte kwam te liggen als het blad. Het werkblad loopt verder in een praktische eettafel.

Materialen en snufjes

Een hoge, witte opbergkast zorgt voor massa’s ruimte voor keukentoestellen, -accessoires en proviand. Ze is voorzien van laden en ook een ingewerkt railsysteem. Dit zorgt ervoor dat de 2 deuren als zijpanelen tussen de kast kunnen verdwijnen. Dit is een praktische meerwaarde in deze keuken. De binnenzijde van de bergkasten bestaat uit melamine. Alle zichtbare delen, zoals de plinten, ladefronten en deuren bestaan uit laminaat.

Een kookeiland met tafel eraan vast?

Een kookeiland is een meerwaarde in elke moderne keuken. Het stelt je in staat om centraal je maaltijden te bereiden. Met een tafel eraan vast voel je je nooit meer geïsoleerd en maakt iedereen een deel uit van het middelpunt van de keuken. Wil jij ook zo’n keuken op maat met alle handigheden die jij nodig hebt? Dan helpen we je graag aan een resultaat waar je nog een leven lang van kunt genieten.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    kookeiland met ruim werkblad 09
    kookeiland met ruim werkblad 02
    kookeiland met ruim werkblad 03