Prachtige ruime keuken op maat!

Sint-Niklaas

CSI mocht deze grote open keuken realiseren in Sint-Niklaas. We verlaagden het plafond om de nodige ruimte te creëren voor de ledverlichting en dampkap. Omdat er voldoende plaats was, konden we werken met een open eiland dat tevens een deel uitmaakt van de leefruimte en ook past in dit geheel. Een kastwand met grijze houtkleur zorgt voor een fris contrast met de lichtere elementen in het interieur. Aangezien we mochten werken met één grote kamer, voorzagen ook meteen extra opbergruimte bij de ingang van de woning.

Van A-klasse materialen tot Zorgvuldige afwerking

Bij een renovatieproject gaan we bij CSI altijd zorgvuldig en voorbereid te werk. Na het voltooien van alle nodige kap-, breek- en plamuurwerken en het plaatsen van de stroomvoorzieningen waren de kasten aan de beurt. Deze bestaan uit melamine aan de binnenzijden. De zichtbare buitenzijden zijn vervaardigd uit laminaat. Het gaat dan om de deuren, ladefronten en plinten. Dit materiaal is sterk en biedt een goede bescherming in ruimtes waar veel vocht ontstaat, zoals badkamers en keukens. Het werkblad bestaat uit composiet. Dit is goed bestand tegen krassen en water. Bovendien is het  zeer onderhoudsvriendelijk.

keuken op maat 09
keuken op maat 05
keuken op maat 06

Wij helpen je met je keukenrenovatie!

Wil jij graag een keuken op maat van je gewoontes en behoeften? Dan zit je perfect bij CSI. Wij helpen je met plezier om alles uit de ruimte te halen en een praktisch en esthetisch geheel te creëren waarin iedereen zich gelukkig voelt. Ben jij klaar voor verbetering? Laat het ons dan snel weten.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    wandkast met ledverlichting 01