Elegant dressoir met zwevende kasten en zithoek

Aartselaar

Deze klanten in Aartselaar mochten we gelukkig maken met een elegant dressoir met zwevende kasten in hun woonkamer. Hieraan koppelden we ook een zwevende zitbank. In deze kasten hebben we ledverlichting voorzien om het gebruiksgemak te vergroten. CSI werd meteen ook gevraagd om de keuken te realiseren in dezelfde open ruimte. Zo past alles mooi bij elkaar en is deze ruimte volledig klaar om bezoek te ontvangen.

Onvergetelijke avonden

Om deze ruime open woonkamer klaar te stomen voor talloze onvergetelijke avonden met familie of vrienden, moesten we eerst enkele voorbereidingen treffen. CSI zorgde voor alle nodige stroomvoorzieningen, kapwerken en plamuurwerken. De binnenzijde van de kasten bestaat uit melamine en de buitenzijde uit laminaat. Met deze duurzame materialen creëerden we een esthetisch en praktisch geheel. Lekker lang tafelen, gezelschapsspelletjes spelen of vergaderen? In zo’n efficiënte en mooie omgeving wordt elke ervaring beter!

Zwevende kasten of zwevende zitbank?

Hou jij ook van zwevende kasten in je interieur, waar je gemakkelijk onder kunt schoonmaken? Of lijkt een zwevende zitbank je wel leuk om je volgende feest nog gezelliger te maken? Met meubels op maat kunnen wij je interieur volledig afstemmen op je wensen en je identiteit. Door het koppelen van verschillende meubelen en hun functies creëer je een unieke ruimte. Bovendien bespaar je plaats en krijg je een mooi geheel dat 100 % past in jouw leven. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    Bureauruimte per persoon 7
    boekenkast als scheidingswand 1