Wandmeubel met ingewerkte plantenbak

Sint-Niklaas

In deze leefruimte van een klant te Sint-Niklaas hadden we het genoegen een origineel wandmeubel met ingewerkte plantenbak te mogen plaatsen. Dit is ideaal voor wie houdt van een stukje natuur in de woonkamer zonder te hoeven piekeren over waar je welke bloempot moet plaatsen. Deze wandkast voorziet een deel specifiek voor planten, waardoor het risico om potgrond te morsen of potten te breken bij het verplaatsen compleet wegvalt.

Originaliteit en esthetiek

Dit wandmeubel met ingewerkte plantenbak is niet alleen esthetisch mét planten maar evengoed zonder. Hierdoor kan de bak eventueel ook nog andere functies vervullen. De deuren van de onderkasten zijn elegant bekleed met eiken latten. Dit verbergt de kasten maar geeft ook een extra dimensie aan de ruimte. Naast de bovenkast monteerden we een lange, stevige plank. Hierop kan bijvoorbeeld decoratie worden uitgestald. De witte deuren bestaan uit MDF met een 2-componentenlak. Alle zwarte zichtbare delen bestaan uit laminaat en zijn dus kras- en afdrukbestendig. We zorgden ervoor dat de plinten mooi doorlopen. Zo blijven er geen restjes vuil achter bij de doorlopende zijkanten.

wandmeubel met ingewerkte plantenbak 02
wandmeubel met haardomkasting 03

CSI maakt alles op maat!

Een wandkast kan allerlei functies tegelijk vervullen en de ultieme blikvanger van je ruimte zijn. Dat weten we bij CSI al jaren. Wij maken alles op maat en houden ervan om met onze realisaties het leven van onze klanten te vereenvoudigen en aangenamer te maken. Een bloembak, een haardvuur of aquarium laten integreren? Jij bedenkt het en wij realiseren het. Laat je inspireren door onze afgewerkte projecten.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.