Unieke wandbekleding met verborgen deur en koffiehoek

Brasschaat

In dit kantoor plaatsten we een koffiehoek met aansluitend een unieke wandbekleding met verborgen deur. De wand bestaat net als de binnenkant van de kast uit melamine en is naadloos geïnstalleerd. De buitenkant van de keuken is vervaardigd uit laminaat en het werkblad uit natuursteen. Boven het werkblad zijn twee tabletten bevestigd voor extra opslag. Hierin hebben wij ledverlichting aangebracht.

Een prikkelarme omgeving

Recent onderzoek toont aan dat een te druk interieur veel prikkels geeft en een negatieve invloed heeft op je productiviteit en energiepeil. Het ingenieus wegstoppen van je deur in een egale wand creëert prikkelarme omgeving die rust geeft tijdens momenten van ontspanning maar ook tijdens activiteiten. Op die manier kan je je beter focussen en voel je je gewoon beter in je vel. Intussen is ook al veel meer bekend over de impact van onze omgeving op ons dagelijks leven. Bij CSI streven we er altijd naar om je het leven gemakkelijker en aangenamer te maken.

wandbekleding met verborgen deur 05
wandbekleding met verborgen deur 03
wandbekleding met verborgen deur 06

CSI weet raad!

Zoek jij ook een oplossing door middel van elegante wandbekleding met een verborgen deur? Wil je ook een meubel laten plaatsen dat mooi opgaat in de ruimte maar toch zijn eigen plaats inneemt? Samen komen we vast tot een idee dat perfect past in jouw woning.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    boekenkast als scheidingswand 1