Badbekleding uit Solid Surface in moderne badkamer

Sint-Niklaas

De juiste badbekleding kiezen is erg belangrijk. Ze moet voldoende gewicht kunnen dragen en watervast zijn. Solid Surface is een prima oplossing hiervoor. Voor deze moderne badkamer gelegen te Sint-Niklaas voorzagen we de badbekleding uit Solid Surface. Dit materiaal kunnen we naadloos verwerken en is heel sterk. Bovendien is het ook een erg hygiënische oplossing. Solid Surface is namelijk bijzonder onderhoudsvriendelijk.

Bekleding voor badkuipen en douches

Ben je in je nieuwbouw- of renovatieproject op zoek naar degelijke bekleding voor je badkuip of douche? Dan ben je bij CSI aan het goede adres. We kunnen je ook helpen met talloze andere interieuroplossingen. Wij maken immers alles op maat van jouw wensen. Zo creëren wij een praktisch en esthetisch geheel waar onze klanten gelukkig van worden.

combinatie bad en inloopdouche 02

Badkuipbekleding, bad of badkamer?

Je kan bij CSI dus voor veel meer terecht dan enkel je badkuipbekleding. Wij nemen met plezier zowel de kleine klusjes als de grote uitdagingen op ons. Heb je enkel een badbekuiping nodig, een volledig bad of denk je aan een hele badkamerrenovatie? We helpen je even graag om alles naar wens te realiseren.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons op en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.