Een elegante badkamer in marmer

Mortsel

Een badkamer in marmer, of op zijn minst met marmeraccenten, geeft meteen een luxueuze indruk. Deze klant te Mortsel koos ervoor om te werken met marmer voor het lavaboblad in de badkamer. Dit blad loopt op een elegante manier verticaal door. Zo is de muur meteen beschermd tegen spatten en komt de daarboven gemonteerde spiegel extra tot zijn recht.

Zowel voor de bekleding in de inloopdouche als de spatrand van het bad opteerde de klant voor  Volkern platen. Deze Volkern platen hebben een dikte van 8 mm. Ze zijn 100 % waterbestendig en zeer onderhoudsvriendelijk. Bij deze badkamer op maat werden vooraf de sanitaire en elektrische leidingen aangepast en in orde gebracht. De binnenzijden van de kast bestaat uit melamine en de fronten uit laminaat. Het vele wit met grijze marmer en zwarte accenten zorgt voor een tijdloze kleurencombinatie. De verlichting, witte muren en ruime spiegel geven dan weer een ruim gevoel.

Badbekleding 2

Een badkamer op maat van jouw behoeften?

Is een badkamer in marmer ook jouw ding, of verkies je  liever een strakker materiaal? Dan zijn er talloze andere opties! Bij CSI maken wij je badkamer volledig op maat van jouw behoeften. Dan gaat het niet alleen over de visuele stijl, maar ook over de indeling, de voorzieningen en de opbergruimte. Wil je liever een bad dan een douche, of allebei? Prefereer je één ruime lavabo of twee meer compacte? Deel jouw ideeën met ons of laat ons je helpen om de ideale badkamer uit te denken. Daarna realiseren we ze van A tot Z.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    twee lavabo's met spiegel 09
    badkamermeubel op maat 08