Twee lavabo’s met spiegel in unieke badkamer

Zoersel

In deze badkamer te Zoersel plaatsten we twee lavabo’s met spiegel. Onze klant opteerde voor Solid Surface als lavaboblad. Dit is een uitstekende keuze, aangezien Solid Surface naadloos verwerkt kan worden. Het is uiterst sterk en erg hygiënisch. We maken dergelijke werkbladen volledig op maat in ons eigen atelier. We voorzagen ook een spiegel boven de lavabo’s met een spatbord onderaan. Bovenaan de spiegel plaatsten we over heel de lengte ledverlichting om de ruimte voldoende licht te gunnen. Het lavabomeubel is volledig zwevend, wat schoonmaken extra gemakkelijk maakt. De fronten bestaan uit waterwerende MDF met een tweecomponentenlak.

Zwevend lavabomeubel voor nieuwbouw of renovatie

Een zwevend lavabomeubel heeft talloze voordelen. Dit maakt poetsen heel gemakkelijk. Ook Solid Surface is erg hygiënisch. Deze combinatie van materialen is dus ideaal voor de badkamer. In deze ruimte is het namelijk extra belangrijk dat alles schoon blijft en gemakkelijk proper te maken is.

combinatie bad en inloopdouche 03

Twee lavabo's met spiegel in jouw badkamer?

Eén lavabo is voor veel gezinnen te weinig. Om vlot aan je dag te kunnen beginnen is een badkamermeubel met twee lavabo’s geen overbodige luxe. Een spiegel is ook een handige toevoeging die voor meer licht zorgt, en het is uiteraard een must om je make-up op te kunnen doen of je haar te stylen. Natuurlijk hoeft dit lang niet alles te zijn. Met badkamermeubels op maat voeg je alles toe waaraan jij en jouw gezin behoefte hebben.

Stuur ons jouw project!

Neem dan contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    badkamer 2
    badkamer 1