Elegante bar met haardwand en tv-meubel op maat

Wachtebeke

In deze leefruimte te Wachtebeke mochten we dit uniek project realiseren. Het werd een elegante bar met haardwand en tv-meubel op maat, allemaal als één mooi geheel. We creëerden in de wandkast boven de geïntegreerde sfeervolle haard open nissen in de kastdeuren om de geluidsboxen aan te sluiten. In het luik boven de tv bevindt zich ook een nis  om een groot projectiescherm tevoorschijn te halen. Zo kan men in deze living in gezelschap voortaan een film of televisieprogramma op groot scherm bekijken met behulp van een beamer. De deuren van de tv-kast zijn voorzien van een railsysteem. Dit zorgt ervoor dat de deuren eenvoudig zijdelings van de tv in de kast kunnen verdwijnen.

Vernuft en elegantie in de woonkamer

Dankzij het vernuftige design werd deze woonkamer een droom om familie of vrienden in te ontvangen. Je waant je in je eigen bioscoop. Bovendien garandeert de haardwand volledige brandveiligheid. Om dit te kunnen realiseren, verzorgden we eerst de kap- en plamuurwerken en alle stroomvoorzieningen. De binnenzijde van de kasten is vervaardigd uit melamine. Alle zichtbare delen zoals deuren, paslatten en plinten bestaan uit brandwerende MDF met een witte 2-componentenlak. Het blad en de onderkasten van de bar bestaan uit Dekton. De bar bevat geïntegreerde koelapparatuur. De kasten en nissen zijn ideaal voor het opbergen van flessen en glazen.

bar in West-Vlaanderen 07
bar in West-Vlaanderen 02

Volledig ontspannen!

Wil jij ook je woonkamer omtoveren tot een oase van ontspanning? Bij CSI willen we je al laten ontspannen voor het project gefinaliseerd is. We ontzorgen je graag volledig zodat jij je enkel nog hoeft te verheugen op het resultaat.

Stuur ons jouw project!

Neem contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.