Haardwand op maat voor aangename avonden

Transinne

Weinig mensen zijn er zich van bewust dat je een haard veilig en ordelijk kan verwerken in een wandkast. Zo’n haardwand op maat mochten we plaatsen in een woning in Transinne. Het gaat om een haardomkasting met ingewerkt tv-meubel. Zo biedt dit handige wandmeubilair alles wat de woonkamer nodig heeft. De tv-kast is voorzien van een schuifdeursysteem dat volledig verdwijnt in de kast. Het stelt dit gezin in staat om de televisie helemaal achter de wand te verbergen. Wanneer gesloten, lijkt dit inklappaneel gewoon op een reeks greeploze kastdeuren. De zwarte haard werd volledig verwerkt in een zwarte strook die doorloopt onder het tv-meubel. Hierdoor creëerden we een mooi zwart-witcontrast. Zo komt de gezellige haard nog beter tot zijn recht!

wandmeubel met haardomkasting 01

Laminaat, melamine en Dekton

De werkbladen van deze haardwand op maat zijn gemaakt van Dekton, wat bestaat uit natuurlijke mineralen. Deze ultracompacte steen is bestand tegen hitte, water en krassen en bovendien CO²-neutraal. De buitenkant van de kasten bestaat uit laminaat op een brandwerende kern, de binnenkant uit melamine. Aan de linkerzijde van de wand zijn open planken voorzien die als extra bergruimte kunnen dienen. Ze kunnen decoratie tentoonstellen maar ook flessen, boeken of mooie opbergdozen met inhoud.

Jouw unieke haardwand op maat

Met een haardwand op maat kan je alle kanten uit en verschillende kastfuncties combineren in één uniek meubelstuk. Het wandmeubel kan naast een haard- of sfeerhaard bijvoorbeeld een boekenkast hebben, bergkasten, een tv-meubel en zelfs een tafeltje. Wat zou voor jouw leefruimte de ultieme haardwand zijn?

Stuur ons jouw project!

Neem dan contact op met ons en we antwoorden binnen een werkdag.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    multifunctionele wandkast 01